3d Hartjes Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Ben je in een romantische bui, is het binnenkort Valentijnsdag of houd je gewoon van hartjes, dan kun je die met behulp van onze patronen nu zelf haken. We hebben de leukste patronen voor 3D hartjes voor je verzameld op deze pagina. Het leuke aan deze hartjes is dat ze heel eenvoudig te maken zijn. Als je de basissteken kent, rondjes kunt haken en kunt minderen dan staat niets het je in de weg om jouw liefde om te zetten in een 3D hartje. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

HAKEN: HARTJE | Niveau 2 | Beginner | Eenvoudig

Fijn dat je kijkt naar “Juf Tessa Haakt”. In deze video leg ik je uit hoe je dit hartje van niveau 2 kan haken. Veel haakplezier! Lees alles

Gebruik de 3D hartjes om je liefde voor iemand te laten blijken of gebruik ze als versiering voor Valentijnsdag. Het is ook leuk om de hartjes te verwerken in een decoratieve hanger voor in huis of op het balkon. Je kunt ze dan combineren met linten, belletjes, drifthout, kralen en nog veel meer. Een bijzondere manier om meer sfeer in huis te brengen. 

7+ Prachtige 3D hartjes patronen

1. Hartjes Haken

De versiering: gaat om de ovaal heen (zie plaatje) en bestaat uit een stokje, een halve vaste en een schuine vaste. Als je op het plaatje klikt, kun je het stap voor stap zien.

2. D Hartje Haken

Het haken van een 3D hartje is een leuke manier om een romantisch accessoire te maken. Het is minder moeilijk dan je denkt, als je kunt tellen en de technieken van meerderen en minderen beheerst. Het resultaat is een knuffelbaar hartje dat je als sleutelhanger, bungel of als decoratie in huis kunt gebruiken. Met wat breikatoen, haaknaald, stopnaald, vulling, lint en kraaltje kun je aan de slag en zelf een mooi 3D hartje maken!

3. Sjaal Haken

Sjaal Haken Als je van haken houdt, is een sjaal een geweldig project om te maken. Er zijn veel verschillende soorten sjaals die je kunt haken, dus er is voor ieder wat wils. In deze blogpost ga ik laten zien hoe je een sjaal met 3D-hartjes kunt haken. Dit is een leuk project voor beginners, omdat het niet te ingewikkeld is.

4. Haken ♥ Hartjes in Formaten

Hoe maak je 3D hartjes? Pas op: dit is een hecht patroon, dus je moet precies volgen! Haak 2 losse steken, draai je werk om en haak 2 steekjes in de eerste steek (zie foto). Doe dit nogmaals, zodat je 4 steekjes in totaal hebt. Vervolgens haak je 3 lossen, draai je werk weer om en haak in iedere steek 1 vasten (zie foto). Haak nu 2 lossen en sla de volgende 2 steken samen over. Haak 1 vaste in dezelfde steek waar je de 2 steken hebt samengehaakt. Draai je werk weer om. In de volgende steek haak je 4 steken, draai je werk weer om en haak in iedere steek 1 vaste (zie foto). Doe dit nogmaals zodat je uiteindelijk 8 steken hebt. Haak nu 2 lossen en sla de volgende 4 steken samen over. Haak 1 vaste in dezelfde steek waar je de

5. D Hartje Haken

Haken is een leuke en creatieve manier om kleine kunstwerkjes te maken, en het 3D hartje is een perfect voorbeeld dat een liefdevolle toets geeft aan elke kamer in je huis.

6. D Hartje Haken

Dit is een tutorial voor het haken van 3D hartjes. Je zult een eenvoudige haaknaald en een paar verschillende kleuren wol nodig hebben. Om te beginnen, maak je een lus met de wol en zet je naald in de lus. Trek dan de wol door de lus om een ​​knoop te maken. Haak dan twee losse steken in de lus (zoals je zou doen bij het beginnen van elke rij gewone steekwerk).

7. Sterren Maken

Wanneer je denkt aan 3D harten, denk je misschien aan romantische cadeautjes voor Valentijnsdag of Moederdag. Maar wat als je diezelfde 3D harten kon gebruiken om een uniek sterrenbeeld te maken? Met deze simpele haakpatronen kun je 3D hartjes maken in elke kleur die je wilt. Gebruik ze vervolgens om een prachtig sterrenbeeld te maken, dat je aan de muur kunt hangen of cadeau kunt doen.

Plaats een reactie