Account aanmaken?
 

Wat zijn de voordelen van een registratie?

- Eenvoudig inloggen door alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen
- Niet bij elke bestelling uw gegevens te hoeven invullen
- Sneller door de kassa heen bij het afrekenen
- De status van je bestelling volgen op de website
- Uw eerder gedane bestellingen inzien
- Uw wachtwoord wijzigen
- Deelnemen aan het spaarsysteem 

Om een account aan te maken dient u zich als klant te registreren. Hiervoor vragen wij u eenmalig uw persoonsgegevens, e-mail adres en een wachtwoord in te vullen. 

Registreren doet u eenvoudig door rechts bovenin de webshop te klikken op "Registreer". U mag zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Vervolgens vult u uw persoonsgegevens in en uw account is dan klaar.

Wanneer u bovenstaande gegevens heef ingevuld, zal ons systeem uw gegevens bewaren en kunt u een volgende keer eenvoudig inloggen, waarna ons systeem uw gegevens automatisch zal invullen wanneer u een bestelling doet. Dit voor komt eventuele typfouten bij het invoeren van uw adresgegevens.

Ga terug naar de vorige pagina.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sinds 1891

Het Kleine Winkeltje is een oud familiewinkel op het gebied van textiel en handwerk gelegen in Millingen aan de Rijn omgeving Nijmegen.

U bent bij ons op het juiste adres als u iets zoekt op het gebied van textiel en handwerken. Het Kleine Winkeltje is opgericht in 1891 en heeft 127 jaar ervaring op textielgebied. Lees hier meer over de hele geschiedenis van Het Kleine Winkeltje.

Textiel Handwerkwinkel

Het Kleine Winkeltje
Pastoor Graatweg 36
6566 DB Millingen aan de Rijn (gem. Berg en Dal)


Tel: 0481-431539
Mail: Info@hetkleinewinkeltje.nl
KvK:10000419

Copyright (c) 2011 - 2020 Het Kleine Winkeltje Textiel Handwerkwinkel sinds 1891. Pastoor Graatweg 36 6566 DB Millingen aan de Rijn Tel: 0481-431539

Hetkleinewinkeltje.nl.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.2/10 (1401 reviews)