U bevindt zich op de blogpagina van Het Kleine Winkeltje. Hier vindt u nieuwtjes en tips op het gebied van textiel en handwerken.

 
Scheepjeswol winter brei/haakboek 2015

  17-08-2015     Reacties (0)

Scheepjeswol winter brei/haakboek 2015 Maak kennis met het nieuwe Style no.3 magazine van Scheepjeswol. Een nog uitgebreider brei/haakboek met heel veel modenieuws, inspirerende artikelen en sprankelende catwalktrends. Met haak- en breipatronen, waaronder prachtige ontwerpen van Atty's en Annelies Baes. Met inspiratie uit alle windstreken: van Venetië tot het Himalayagebergte. 

Lees meer

Nieuwe kleuren Scheepjes Bloom

      20-07-2015     Reacties (0)

Nieuwe kleuren Scheepjes Bloom De rijk gekleurde collectie van Scheepjeswol haakgaren Bloom wordt uitgebreid met 4 nieuwe naturel tinten namelijk, Columbine, Gazania, Azalea en Honesty.

Deze mooie aardtinten zijn een verrijking voor de Bloom collectie. Een 100% katoen garen, licht van gewicht en een holle draad. Deze eigenschappen maken de Bloom een uniek product met talloze mogelijkheden. Bloom is een 100% katoenen garen. De holle draad in combinatie met de dikte (naald 5 en 6) maakt het licht van gewicht en uniek in zijn soort. 

   Scheepjes Bloom Honesty          Scheepjes Bloom Gazania

Lees meer

Scheepjes Maxi

Scheepjes Maxi Tot en met 30 Juni is Scheepjes Maxi gemerceriseerde katoen in de aanbieding. Maar liefst 10 procent korting van €4,35 voor €3,92.

Lees meer

Online Haakgaren.

      08-05-2015     Reacties (0)

Online Haakgaren. Zoals je kunt zien is Het Kleine Winkeltje zeer uitgebreid op het gebied van textiel en handwerken. Dit wordt in de toekomst steeds meer. Doordat de website zo groot wordt hebben wij een nieuwe website erbij gemaakt.

 www.onlinehaakgaren.nl is onze nieuwe webwinkel die helemaal gericht is op het gebied van haken. Alle producten die daar staan kun je ook hier bestellen.

Wij hebben geprobeerd om bij Online Haakgaren een zo overzichtelijk mogelijke uitstraling te geven zodat iedereen die wilt gaan haken makkelijk slaagt. Online Haakgaren is de online Haakwinkel waar je alles vindt op het gebied van haken.

Lees meer

Nieuw dikke katoenen garen Scheepjes Bloom

      20-04-2015     Reacties (0)

Nieuw dikke katoenen garen Scheepjes Bloom Zou het niet fijn zijn als er een dikke  maar zeker niet zware kwaliteit 100% katoenen garen zou zijn dat niet splijt als je er mee haakt of breit? Dan is Scheepjes Bloom de garen die u zoekt.

Dit garen van 100% katoen is geschikt voor naald 5 - 6 maar zeker niet zwaar! De holle draad zorgt ervoor dat het haak- of breiwerk niet uithangt en bovendien snel droog is. Je kan met dit garen alle kanten op voor Kleding, knuffels, interieur, noem het maar op.

Met het uitgebreide kleurenpalet van maar liefst 24 kleuren is er voor iedere creatieveling de juiste kleur beschikbaar. U kunt deze nieuwste sensatie vanaf nu online bij ons bestellen.

Scheepjes Bloom kleur Old Thistle    Scheepjes Bloom kleur Clementis    Scheepjes Bloom kleur Light Fern
 

Lees meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sinds 1891

Het Kleine Winkeltje is een oud familiewinkel op het gebied van textiel en handwerk gelegen in Millingen aan de Rijn omgeving Nijmegen.

U bent bij ons op het juiste adres als u iets zoekt op het gebied van textiel en handwerken. Het Kleine Winkeltje is opgericht in 1891 en heeft 127 jaar ervaring op textielgebied. Lees hier meer over de hele geschiedenis van Het Kleine Winkeltje.

Textiel Handwerkwinkel

Het Kleine Winkeltje
Pastoor Graatweg 36
6566 DB Millingen aan de Rijn (gem. Berg en Dal)


Tel: 0481-431539
Mail: Info@hetkleinewinkeltje.nl
KvK:10000419

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Copyright (c) 2011 - 2019 Het Kleine Winkeltje Textiel Handwerkwinkel sinds 1891. Pastoor Graatweg 36 6566 DB Millingen aan de Rijn Tel: 0481-431539

Hetkleinewinkeltje.nl.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.5/10 (1343 reviews)