U bevindt zich op de blogpagina van Het Kleine Winkeltje. Hier vindt u nieuwtjes en tips op het gebied van textiel en handwerken.

 
Damesvest gemaakt van Scheepjeswol Verona

      27-10-2014     Reacties (0)

Damesvest gemaakt van Scheepjeswol Verona Nieuw breipatroon. Stoer damesvest gemaakt van de dik gemeleerde Scheepjeswol Verona.

Bestel de benodigde hoeveelheid Scheepjeswol Verona met dit patroon en u kunt lekker aan de slag om dit mooie vest te maken.

Lees meer

Nieuw in ons online assortiment

      25-10-2014     Reacties (0)

Nieuw in ons online assortiment Ons online assortiment is weer uitgebreid. U kunt nu ook reparatiedoek jeans en ritsen bestellen.

Heeft u een scheur of een gat in de broek? Dan kunt u dit repareren met reparatie jeans doek. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Is u rits kapot van uw jas of broek dan vindt u nu online bij Het Kleine Winkeltje de rits die u nodig heeft.

Reparatiedoek jeans

Lees meer

Nachtkleding voor hem en haar.

      21-10-2014     Reacties (0)

Nachtkleding voor hem en haar. De nieuwe pyjama's zijn binnen en zijn nu online te bestellen. Bij ons kun je terecht voor merken als Robson, Marcelino en Normann.

Je kunt bij ons terecht voor pyjama's van flanell, badstof, tricot en poplin.

 

Lees meer

Nieuwe kleuren Scheepjeswol Big Roma

      12-10-2014     Reacties (0)

Nieuwe kleuren Scheepjeswol Big Roma Nu weer 9 nieuwe kleuren erbij in ons assortiment van de Scheepjeswol Big Roma. In totaal heeft u keuze uit 39 kleuren van dit breigaren.

Scheepjeswol Roma Big is gelijk aan 1 bol wol = 1 hippe col! Door het 100% acryl van Scheepjeswol Roma Big is dit een heerlijk breigaren om cols, sjaals, woonaccesoires zoals kussens, poefs of een plaid van te maken die niet kriebelen! Lekker snel klaar en helemaal hip! 

  Damesvest gemaakt van Scheepjeswol Big RomaTas gemaakt van Scheepjeswol Big RomaVest gemaakt van Scheepjeswol Big Roma

Lees meer

Geschiedenis Scheepjeswol en Het Kleine Winkeltje.

      05-10-2014     Reacties (0)

Geschiedenis Scheepjeswol en Het Kleine Winkeltje. Scheepjeswol is het enige “nog levende” Nederlandse merk breigarens. Het bekende Scheepjeswol is een vertrouwd gezicht in de Nederlandse huiskamers. Scheepjeswol omvat moderne breigarens in alle mogelijke samenstellingen en uitvoeringen.

De geschiedenis van het handelsmerk Scheepjeswol gaat terug tot 1855. Destijds startte de Koninklijk DS van Schuppen in Veenendaal met de productie van industriegaren en breiwol.

Het Kleine Winkeltje is begonnen in 1891 en heeft van toen tot nu het oude vertrouwde merk Scheepjeswol in het assortiment zitten. u vindt Scheepjeswol al 123 jaar op het oude vertrouwde adres van Het Kleine Winkeltje in Millingen aan de Rijn in de Pastoorgraatweg 36.

 

Lees meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sinds 1891

Het Kleine Winkeltje is een oud familiewinkel op het gebied van textiel en handwerk gelegen in Millingen aan de Rijn omgeving Nijmegen.

U bent bij ons op het juiste adres als u iets zoekt op het gebied van textiel en handwerken. Het Kleine Winkeltje is opgericht in 1891 en heeft 127 jaar ervaring op textielgebied. Lees hier meer over de hele geschiedenis van Het Kleine Winkeltje.

Textiel Handwerkwinkel

Het Kleine Winkeltje
Pastoor Graatweg 36
6566 DB Millingen aan de Rijn (gem. Berg en Dal)


Tel: 0481-431539
Mail: Info@hetkleinewinkeltje.nl
KvK:10000419

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Copyright (c) 2011 - 2019 Het Kleine Winkeltje Textiel Handwerkwinkel sinds 1891. Pastoor Graatweg 36 6566 DB Millingen aan de Rijn Tel: 0481-431539

Hetkleinewinkeltje.nl.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.5/10 (1343 reviews)