Breipatroon Peuters Breien [Gratis download]

We hebben een aantal mooie breipatronen voor peuterkleertjes voor je verzameld zodat je zelf deze schattige kleertjes kunt breien. Maak bijvoorbeeld een leuk overgooiertje, een stoer broekpak of lekker warm vest. Houd er bij het maken van kleertjes voor peuters wel rekening mee dat je zorgt dat eventuele knoopjes heel goed vast zitten zodat de peuters ze niet kunnen inslikken. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babyjasje breien patroon voor 4 maten

Maak je kleertjes voor peuters dan is het ook leuk om daar leuke motiefjes en afbeeldingen in te verwerken. Gebruik bijvoorbeeld een telpatroon om een leuk dier zoals een vlinder, hondje of beertje op het breiwerk te maken. Peuters zijn bovendien dol op kleuren, dit is fan ook je kans om eens flink uit te pakken met kleuren. Wil je graag meerdere kleuren gebruiken, maar weet je niet zo goed hoe je meerdere kleuren in je breiwerk kunt verwerken dan kun je kiezen voor meerkleurig garen. 

7+ Beste Breipatroon peuters breien

1. Muts breien patroon voor 7 maten 🍂

Patroon muts en sjaal breien is gratis! Wil je liever een papieren boekje dan een digitale download, dan betaal je alleen verzendkosten.

2. Kindermaten: hoe zit dat nou precies?

Papa-tip: Welke papa weet de kledingmaat van zijn kids? Ik niet dus. Blogpapa licht even haarfijn toe hoe het nou zit met die kindermaten.

3. Sloffen breien voor kinderen van 1 tot 7 jaar

Sloffen breien patroon kind 1 tot 7 jaar. Patroon voor vijf maten. Pen voor pen, stap voor stap beschrijving inclusief veel foto’s.

4. VLINDER, een lief vlindersteek baby dekentje breien op naals 4,5.

Een fijn baby dekentje gebreid in de vlindersteek. Dit dekentjes is 80 x 85 cm en weegt bijna 700 gram. Het is een makkelijk brei patroon.

5. Schipperstrui in maatje 86/92

Zo stoer deze schipperstrui :) En de kleur Kaki maakt hem nog stoerder vind ik. Het Super charming garen van Yarn & Colors breid heerlijk en is er in vele keuren. Dit is een maatje 86/92, maa…

6.

Dit is een patroon voor een meisje van 3jr, het is ongeveer 14cm breed (niet dichtgenaaid) en 23cm hoog. Nodig: 2 bollen van 50g breiwol, naalden nr 3 en een kabelnaald. De afkortingen zijn: r=rech…

7. Wat is de lengte en breedte van een kindersjaal?

Lengte kindersjaal ✓ Hoe lang en breed is een kindersjaal? Alle formaten voor als je een kindersjaal gaat breien @ Huishoudplaza.nl

Plaats een reactie