Gratis Breipatroon Mouwloos Vest Dames [Tutorial]

Een vest is een heerlijk kledingstuk voor zowel de winter als de zomer. Maar wil je een wat luchtiger model dan kun je kiezen voor een damesvest zonder mouwen. De body houdt je lekker warm, maar tegelijkertijd is het vest ook niet te warm. Bovendien ziet het er superleuk uit en is het heel eenvoudig te maken. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Zomervestje/truitje Alma


Ben je net begonnen met breien dan is het een leuk project om een mouwloos vest te maken. Op die manier kun je het maken van de mouwen, wat het lastigste onderdeel van het maken van een vest is, overslaan. Wil je toch iets doen om je vest extra bijzonder te maken dan kun je kiezen uit mooie kleuren of bijzondere motiefjes. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kabelsteek. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar met een paar speciale kabelbreinaalden is het zo gepiept. Met deze naalden kun je namelijk heel makkelijk de kabels om elkaar heen draaien. 

11+ Beste Breipatroon mouwloos vest dames

1. Breipatroon Dames vest

2. Gratis breipatroon Tropic dames top

Top breien – Dit leuke vestje is ideaal voor de zomer op een hemdje of in de winter op een longsleeve. Kies je eigen kleuren en style hem naar jouw smaak! Benodigdheden: – Katia Tropic – breinaalden nr.7 en 8 Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

3. Breipatroon Mouwloos vest

4. Breipatroon Dames vest

5. Patroon Gebreide Bolero “Billowing Rose” met Golfpatroon

Gratis breipatroon “Billowing Rose” – Een trendy dames bolero met golfpatroon, gebreid met Drops Big Merino wol – Drops Design ✓ Nieuwe ontwerpen ✓ Voordelig garens online ✓ Snelle service!

6. Breipatroon Dames vest

7. Breipatroon Dames trui

8. haken

9. Blazer jasje breien

Dit colbert jasje heb ik voor mijn schoonmoeder gebreid in maat 36. Het rugpand is aan de onderkant 43 cm breed. Ik heb een deels Merino draad gebruikt in combinatie met een glanzend ladder garen, …

10. Breipatroon Gilet

11. Gratis Breipatroon vest

12. Basis vestjes

Je kunt nooit genoeg hebben, zoveel kleuren en zoveel steken om uit te kiezen, en dan nog eens de verschillende garendiktes.In het begin maakte ik mijn vestjes keurig met ingezette mouw, dus echt e…

Plaats een reactie