Knuffels haken: 19+ Gratis Haakpatronen!

Je ziet ze tegenwoordig overal, gehaakte knuffels. Als je een rondje maakt over Pinterest kom je honderden prachtige gehaakte knuffels tegen. Van schattige hondjes, tot kleurrijke unicorns, zachte beertjes en dromerige schaapjes. Zie je het al helemaal voor je dat je een leuke knuffel haakt voor de verjaardag van je neefje of nichtje.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Mimi het konijn Amigurumi haakpatroon Nederlands

Misschien ben je een beetje overweldigd door de grote hoeveelheid aan gehaakte knuffels die je op internet voorbij ziet komen. Het is lastig een keuze te maken en je twijfelt of je wel in staat bent om deze ogenschijnlijk ingewikkelde knuffels te maken. Maar maak je geen zorgen, het is niet zo moeilijk als je denk. Volg je onze patronen dan kan het eigenlijk niet mis gaan. En voor je het weet heb ook jij zo´n leuke knuffel gemaakt.

19+ Beste Knuffels Haakpatronen

1. Sven het schaapje

Mag ik je voorstellen aan Sven het schaapje. Dit schatje is ontworpen door Marjan van der Leer, Voor wie ga jij dit lieve schaapje haken?

2. Slaappopje haken

slaappopje haakpatroon nederlands

3. Haken: Bao de giraf (Zoomigurumi 10)

Mijn tweede gehaakte knuffel uit het boek Zoomigurumi 10 is Bao de giraf. In dit artikel vertel ik over het haakpatroon.

4. Knuffels haken

Wil je een poes haken? Bekijk dan hier het gratis haakpatroon van deze knuffel kat!

5. Haakpatroon Beer Bella

Een Nederlands haakpatroon van beer Bella. Wil jij Beer Bella ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Beer Bella .

6. Haakpatroon Knuffeldoek Beer, Gratis + Stap voor Stap Beschrijving

Dit Haakpatroon Knuffeldoek Beer is zó schattig! Met deze stap voor stap beschrijving haak jij m binnenkort zelf in de kleuren die jij leuk vindt!

7. Haakpatroon Wilma de Waterjuffer

Een gratis Nederlands haakpatroon van Wilma de Waterjuffer. Wil jij deze waterjuffer ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Wilma de Waterjuffer .

8. De 10 leukste én GRATIS Kinderboekfiguren haakpatronen

Voor mijn zoon van 3 jaar is er niets mooier dan voorgelezen worden uit z’n favoriete boeken. Alle figuurtjes komen voor hem dan echt tot leven, en wat is er nou leuker dan ook een knuffel van deze

9. Haakpatroon Kikker

De gehaakte versie van de kikker van de boeken van Max Veldhuijs. Wil jij deze kikker ook haken? Lees dan verder

10. Haakpatroon Dinosaurus

Een gratis Nederlands haakpatroon van een dinosaurus. Wil jij ook een dinosaurus knuffel haken? Lees dan verder over het patroon op Haakinformaite. Haakpatroon Dinosaurus.

11. Patroon knuffelpopje

Jaaa! Ik ben zwanger en dat betekende even wat minder creativiteit vanuit mijn kant en wat meer uurtjes slapen. Om te vieren dat ik nu 14 we…

12. Haken: Mark het Konijn, gratis Nederlands haakpatroon

Dit is Mark het konijn. Dit Nederlandse haakpatroon heb ik zelfontworpen en vind je gratis in dit artikel. Veel plezier met haken.

13. Gratis Patroon: Konijn Rik

Je vindt het patroon voor Rik nu hier. BewarenBewaren

14. Gehaakte knuffel aap / amigurimi monkey

Dit project heb ik in de zomervakantie gehaakt. Ik vond het voorbeeld zo leuk dus ik MOEST hem haken. Voor wie wist ik nog niet, maar nu hi…

15. Tips voor het haken van het lijf van lappenpoppen en het aannaaien van het hoofd

Toen ik begon met het haken van de lappenpoppen uit het boek Gehaakte Lappenpoppen van Sascha Blase van Wagtendonk had ik heel veel moeite…

16. Gratis haakpatronen Katten

Hier is een geweldig haakpatroontje voor alle kattenliefhebbers! Ik ben zelf ook een enorme kattenliefhebber en wil ze natuurlijk ook als knuffel, in grijs, zwart én rood! Want kiezen uit deze drie

17. Haakpatroon Koe Zoë

Een Nederlands haakpatroon van een pluizige knuffel koe. Wil jij ook zo een lieve knuffel koe haken? Lees dan verder over het patroon.

18. Snuggelbunny

Ik mocht deze schattige Snuggelbunny testhaken, kijk snel op de site van Just-Kimberley voor het gratis patroon! Ik haakte trouwens een vierkant doekje met Epic van Yarn and Colors ipv dat ik een fleece doekje gebruikte ;-)

19. Cissy’s Creatieve Haaknaald haakt ook voor jou!

Cissy kwam ik tegen, naar aanleiding van mijn post “Haak je eigen Haak Hulp Oma” Dat is een overzicht van de leukste gehaakte hulpoma’s, waar je al je haakspulletjes in kan bewaren, zodat je ze nie

20. Haakpatronen Archives

Op deze pagina vind je alle door Stip & Haak ontworpen haakpatronen. De patronen zijn duidelijk beschreven en voorzien van stap voor stap foto’s waardoor ze voor de beginnende haakster goed te doen zijn. Na ontvangst van betaling zijn de patronen in PDF bestand te downloaden.

1 gedachte over “Knuffels haken: 19+ Gratis Haakpatronen!”

Plaats een reactie