Muts haken: 13+ Gratis Haakpatronen!

Wil je een leuk haakproject dan is de muts een echte aanrader. Het is natuurlijk een heel praktisch Kledingsstuk. In de wintermaanden kun je vaak niet zonder, zeker als je op de fiets naar je werk of school fietst.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Beanie Haken #40 RECHTSHANDIG

Wie een muts haakt kan zich heerlijk uitleven met kleuren, motiefjes, patroontjes, materialen en diktes. Kortom, alles wat je ooit geleerd hebt over haken kun je kwijt in een muts. Kies bijvoorbeeld voor het maken van een hippe beanie in frisse kleuren. Om de muts af te maken kun je bovendien een leuke pompon toevoegen. Wil je echt warm de winter in dan is het aan te raden om te kiezen voor wol. Maar wil je de muts ook voor de winter op dan kun je kiezen voor een ander, wat luchtiger, materiaal zoals katoen.

Bekijk hier de leuke mutspatronen die we voor je hebben verzameld.

13+ Beste Muts Haakpatronen

1. Zelf een muts haken? Een gratis patroon vind je hier

Haak een warme muts in een uurtje. Voor de beginnende haker heel goed te doen!

2. Muts haken

In mijn voorraad lag nog een bol Phildar Phil Looping die ik ongeveer een jaar geleden kocht om er een muts van te maken. Eindelijk maar een…

3. Haakpatroon Stoere Muts

Een gratis Nederlands van een stoere muts. Wil jij deze stoere ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Stoere Muts .

4. Handige tips: een muts haken in 3 stappen

Brrr…tijd voor een warme muts! Wil jij ook zelf een muts haken? Lees in dit blog van Sandra hoe je dat in drie stappen doet.

5. Stoere muts haken op de simpelste manier

Bij de colshawl voor middelste zoon die ik van de week al postte hoort natuurlijk ook een lekkere muts. Hoewel ik de muts voor mijn zoon haakte is het niet echt een kindermaat…zoonlief wil zi…

6. Super makkelijke muts {haakpatroon}

Deze muts is echt super makkelijk! Het is ook de tijd van het jaar om warme mutsen te gaan maken. Patroon: Haak om te beg…

7. Haakpatroon om een simpele muts met dubbele band te haken

Hier vind je een gratis haakpatroon om mijn simpele muts met dubbele band te haken. De muts is eenvoudig en bestaat uit vasten. Met uitlegvideo!

8. Mutsje haken

Mutsje haken – snel en eenvoudig. In deze blog willen we jullie laten zien hoe je dat doet. En ook nog eens in alle maten.

9. Super snel een col en muts breien

Wil je snel een warme muts en sjaal breien? Ga dan aan de slag met dit gemakkelijke breipatroon van Lana Grossa!

10. Cosy Slouchy Beanie

Cosy Slouchy Beanie Maat M 26 cm lang, maat L 27 ½ cm lang Materialen: · 1 bol Cosy Kleur A ( bijv. Jeans 370) · 1 bol Cosy Kleur B ( bijv. Light lime 351) · Restje Cosy kleur C ( bijv. Coral/ accentkleur) · Haaknaald 6 mm · Wolnaald , schaartje Algemeen: Beanie wordt gehaakt in stokjes, in het rond, alleen de laatste toer bestaat uit vasten Elke toer beginnen met 3 l ipv stokje. Elke toer sluiten met hv in de 3e beginlosse Draden niet afhechten maar mee laten lopen aan de binnenzijde Meerderen door 2 stokjes te haken in het stokje van de vorige toer Afkortingen: L= losse (en) St= stokje(s) Hv= halve vaste Afwerking: Keer het werk binnenstebuiten en haak met kleur C een toer vasten langs de rand, hecht af en werk alle losse draadeindjes weg . Variatie: (grijs, roze, coral) De binnenzijde wordt de buitenkant!!!!, dit geeft een hele leuke struktuur. De losse draadjes worden pas wegwerkt nadat je de beanie hebt omgekeerd 8 toeren kleur 1 ( silvergrey 2228) 8 toeren kleur 2 ( powder pink) 4 toeren vasten ipv stokjes kleur 3 ( Coral) Werk binnenstebuiten keren; 1 toer vasten kleur 1.

11. Haakpatroon Makkelijke Mannenmuts

Een gratis Nederlands Haakpatroon van een makkelijke Mannenmuts. Deze mannenmuts is zeer eenvoudig om te haken. Bekijk het patroon…

12. Basis mutsjes haken: tips, tricks en variaties

Ik geef jullie vandaag tips, tricks en variaties om basis mutsjes te haken. Heel simpel en ideaal voor beginnende hakers!

13. Geribbelde muts {haakpatroon}

Ik heb gebruikt: 1 bol royal van de Zeeman haaknaald 5.00 mm Haak een ketting van 43 losse, haak een half stokje in de 3e losse …

14. Haken: Mijn eerste muts, een Beanie (super simpel)

Na al diverse sjaals en omslagdoeken te hebben gehaakt was het tijd voor een bijpassende muts. Ik maakte een super makkelijk muts geschikt voor beginners.

Plaats een reactie