Sleutelhanger haken (14+ Gratis Haakpatronen!)

Haken is een hobby die steeds meer aan populariteit wint. Je ziet dan ook overal leuke haakwerkjes verschijnen, zelfs als sleutelhanger. Met een leuke kleurige sleutelhanger kun je niet alleen een beetje kleur en stijl toevoegen aan je sleutelbos, je laat ook zien dat je een haakfan bent.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Kat sleutelhanger haken handleiding - hoe haak je een Amigurumi voor beginners Nederlands

Er zijn honderden ontwerpen voor sleutelhangers die je kunt maken, maar wij hebben voor jou de leukste patronen voor sleutelhangers verzameld. Het leuke is dat je een sleutelhanger bovendien supersnel in elkaar kunt zetten. Voor je het weet hangt niet alleen jouw sleutelbos, maar ook die van je kinderen, familie, buren en collega´s vol met leuke vrolijke sleutelhangers. Daarnaast is het ook nog eens een haakwerkje dat je eenvoudig samen met kinderen kunt maken. Voor je het weet zijn ze net zo enthousiast over haken als jij.

14+ Beste Sleutelhanger Haakpatronen

1. Zonnige Sleutelhanger

Deze leuke Zonnige Sleutelhanger is bohostijl staat echt overal leuk bij. Hang de hanger aan je tas, je sleutels of gewoon leuk aan de achteruitkijkspiegel in je auto voor een vrolijk en zomers gevoel.Het leuke van dit ontwerp is dat de sleutelhanger er compleet anders uitziet als je de volgorde van de 4 kleuren verandert. Zo kun je ècht je eigen versie ervan maken. Veel plezier met het maken van deze vrolijke sleutelhanger. De zonnige sleutelhanger is een ontwerp van Marieke Liefting van Haak me Lief.

2. Haakpatroon Teddy

Een gratis Nederlands haakpatroon van teddy. Wil jij deze teddy beer sleutelhanger ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Teddy .

3. Haakpatroon Vlindertjes

Een gratis Nederlands haakpatroon van vindertjes. Wil jij deze vlindertjes ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Vlindertjes .

4. Haakpatroon Sleutelhanger

Een gratis Nederlands haakpatroon van een sleutelhanger. Wil jij dit patroon ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Sleutelhanger

5. Haken: Diverse sleutelhangers haken (gratis patronen)

Vandaag laat ik 3 gehaakte sleutelhangers (dino, walvis, appel) zien die ik heb gemaakt, incl. links naar gratis haakpatronen, mijn ervaringen en geef tips.

6. Gratis patroon sleutelhanger gehaakt inktvisje

sleutelhanger, haken, inktvis, inktvis haken, sleutelhanger haken, prematuur, key chain, crochet, crochet key chain, squid, octopus, crochet octopus, crochet squid,

7. Haakpatroon Sleutelhanger Toad

Een gratis Nederlands haakpatroon van sleutelhanger Toad. Wil jij deze ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Sleutelhanger Toad .

8. Gratis Fruitige haakpatronen

Frisse fruitige sleutelhangers haak je in een wip! Mini fruitjes haken zijn snel klaar en superleuk! Haak er een heleboel en maak er een leuke fruitslinger van of geef ze cadeau. Onderstaande sleutel

9. HAKEN: SLEUTELHANGER CONVERSE

diy; haken; sleutelhanger; sleutel; converse; gymp; gympje; mini; patoorn; makkelijk; simpel; gratis;

10. Haakpatroon drupje (makkie!!)

Wat heb je nodig: – Haakkatoen Catania of Phildar in een hippe kleur …

11. Gelukspoppetjes haken voor Alpe d’HuZes

Om twee vriendinnen die de Alpe d’HuZes doen, te steunen ging ik gelukspoppetjes haken en verkocht ze om een mooi bedrag te kunnen schenken.

12. Patroon Archieven

Haakpatronen – Informatie over haken – Reviews over haakboeken

13. Haakpatroon Uil Sleutelhanger

Een gratis Nederlands haakpatroon van een uil sleutelhanger. Wil jij deze uil haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Uil Sleutelhanger .

14. Tijd om naar school te gaan: rugzakje (Bag to school ;))

1 september staat weer voor de deur. De boekentassen staan weer klaar. Alhoewel mijn vakantiegevoel nog niet helemaal verdwenen is nemen we de draad weer op ;) met een sleutelhanger rugzakje. Hie…

15. Crochet Sombrero Keychain

Thank your designated driver this Cinco De Mayo with a super cute crochet sombrero keychain! A pattern that works up quickly and is fun and festive for the holiday! Materials: – Bernat Super Value Yarn in Oatmeal, Berry, Lush, and Bright Yellow. Shop all colors at Yarnspirations.com. – Size H Crochet Hook – Tapestry Needle – …

1 gedachte over “Sleutelhanger haken (14+ Gratis Haakpatronen!)”

Plaats een reactie