Sneeuwpop Haken (18 Gratis Haakpatronen)

Als de winter weer voor de deur staat hopen we toch altijd stiekem dat er een keertje sneeuw gaat vallen. Er gaat niets boven die dwarrelende vlokjes en een mooie witte laag sneeuw over het landschap. Zowel kinderen als volwassenen zullen bij een beetje sneeuw naar buiten gaan om te sleeën en sneeuwpoppen te maken.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Crochet Snowman with Sparkles.

A video tutorial on how to make a crochet snowman. Or you can buy the pattern from. Lees alles

Mocht je niet kunnen wachten op een beetje sneeuwpret, dan kun je zelf een sneeuwpop haken. We hebben een aantal patronen voor je verzameld zodat je er vandaag nog mee aan de slag kunt. In principe is het maken van een sneeuwpop hartstikke eenvoudig. Je hebt twee witte bolletjes nodig, een zwarte muts, een sjaal, een wortelneusje, en een vrolijk gezichtje. Een gehaakte sneeuwpop is een hele leuke decoratie voor in de vensterbank of voor je winterdecoratie.

7+ Leukste Sneeuwpop patronen

1. Haakpatroon Sneeuwpop Met Led Bal

“Sneeuwpop haken” is een leuk en eenvoudig project voor beginners. U hebt slechts een paar materialen nodig om dit project te voltooien. U hebt het volgende nodig: – Haaknaald – Witte wol – Led bal (batterijgevoede) – Styropor bal (of andere vulling) – Stukje hout (om de sneeuwpop te maken) Volg deze stappen om uw eigen sneeuwpop te maken: 1. Haak een cirkel van wol met een diameter van ongeveer 10 cm. Dit is het hoofd van de sneeuwpop. 2. Vul de cirkel met styropor of andere vulling en sluit hem af door de laatste lus aan de eerste vast te haken. 3. Maak nu het lichaam van de sneeuwpop door twee balletjes van wol aan elkaar te haken. Vul de bal met styropor of andere vulling en sluit af door de laatste lus aan de eerste vast te haken. Haak vervolgens twee armen

2. Haakpatroon Sneeuwpopje

Met deze stapsgewijze handleiding kun je een gehaakt sneeuwpopje maken. Begin met een verstelbare ring en haak 6 vasten in de ring. Breid de toeren uit door in elke opening twee vasten te haken en meerder waar nodig. Vul het lijf met vasten en maak het hoofd met twee en drie samen haken. Knip de draad af, rijg door met een naald en sluit de opening. Maak vervolgens het hoedje met dezelfde techniek en voeg daarna de neus en de das toe. Met de das voeg je een leuk effect toe door franjes te haken met vasten.

3. Gehaakte Sneeuwpop in Kerstoutfit

Zelfs als de sneeuwvlokjes vallen, heb je soms gewoon een klein haakkaboutertje nodig om je hart te verwarmen. Maak de kleine vriend met ons stap-voor-stap haakpatroon voor sneeuwpoppen!

4. Sonny Sneeuwpop Haakpatroon

Sonny Sneeuwpop Haakpatroon 1. Start met het haken van een magic ring. 2. Haak 12 lossen in de ring (12). 3. *Haak 2 lossen, 1 vast*, herhaal van *-* nog 11 keer (24). 4. *Haak 3 lossen, 1 vast*, herhaal van *-* nog 11 keer (36). 5. *Haak 4 lossen, 1 vast*, herhaal van *-* nog 11 keer (48). 6. *Haak 5 lossen, 1 vast*, herhaal van *-* nog 11 keer (60). 7. Nu gaan we de rand maken door om te draaien en alleen in de achterste lussen te haken. *Haak 1 steek om te sluiten, haak dan 1 steek in elke losse*. Haak deze toer helemaal rond (60). 8. We gaan nu de volgende toer maken en we beginnen weer met om te draaien en alleen in de achterste lussen te haken. *Haak 2 steken samen, haak dan 1 steek in elke volgende steek*. Haak deze toer hele

5. Sneeuwpopje Haken Voor in de Kerstboom

Sneeuwpopjes zijn schattige en populaire kerstfiguren die je eenvoudig zelf kunt maken. In dit artikel leer je hoe je een sneeuwpopje kunt haken voor in de kerstboom. Je hebt hiervoor niet veel materiaal nodig, alleen een haaknaald, witte draad en wat polystyreen bolletjes. Als je dit materiaal bij elkaar hebt, is het tijd om aan de slag te gaan! Haak eerst twee bolletjes aan elkaar met witte draad. Dit zijn de ogen van je sneeuwpopje. Daarna haak je drie bolletjes aan elkaar met witte draad. Dit wordt de neus van je sneeuwpopje. Als laatste haak je nog twee bolletjes aan elkaar met witte draad. Dit worden de armen van je sneeuwpopje. Als alles klaar is, hang je het sneeuwpopje in de kerstboom en geniet je van je zelfgemaakte decoratie!

6. Phildar Partner. Berlingot

Berlingot is een klein, rond en cilindrisch koekje. Het is een typisch Franse delicatesse die voornamelijk in de streek Languedoc-Roussillon wordt gegeten. De naam Berlingot is afgeleid van het Italiaanse woord “berlingotto”, wat “klein zwijn” betekent. De oorsprong van het recept voor Berlingot is onbekend, maar het wordt al sinds de 19e eeuw gemaakt. Het recept is simpel: bloem, water, suiker en gist worden gemengd tot een deeg dat vervolgens in kleine bolletjes wordt gevormd. De bolletjes worden daarna in kokend water gegooid en laat ze drie minuten koken. Vervolgens worden ze in ijswater gelegd om af te koelen en hard te worden. Berlingots zijn meestal oranje of rood van kleur, maar je kunt ze ook vinden in andere felle kleuren zoals groen of blauw. Ze worden vaak versierd met strepen of andere

7. Sonny Sneeuwpop Haakpatroon

Wanneer je Ă©Ă©n van de vele winterse knutselactiviteiten uitprobeert, vergeet dan niet om een sneeuwpop te haken! Dit leuke en eenvoudige patroon is perfect voor beginners en zal zeker een hit zijn bij kinderen. Als je klaar bent met het haken van je sneeuwpop, kun je hem of haar aankleden met allerlei accessoires om het uniek te maken. Volg dit simpele stappenplan om je eigen Sonny Sneeuwpop te haken:

Plaats een reactie