Speenkoord Haken (11+ Gratis Haakpatronen)

Als in je omgeving net een baby is geboren begint het als fanatiek haker vast te kriebelen om een leuk kraamcadeau te maken. Maar wat ga je maken? Dat is de grote vraag. Je kunt een warm babymutsje haken, een vestje, een vrolijke knuffel of een lekkere zachte deken. Maar de kans is groot dat ze al allerlei kleertjes krijgen. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

SIEMINI'S DEEL 4 - SPEENKOORD SUZETTE - HAKEN - TUTORIAL - NEDERLANDS

Wil je iets origineels dan kun je ervoor kiezen om een speenkoord te maken. Baby’s zijn gek op spenen, maar ze vallen regelmatig uit hun mond. Om te voorkomen dat het speentje op de grond valt kun je een speenkoord haken. We hebben een aantal leuke patronen voor een speenkoord voor je verzameld zodat je er direct mee aan de slag kunt. Kies vervolgens een leuk kleurtje uit, pak je haaknaalden en je kunt aan de slag. 

11+ Beste Speenkoord

1. Gratis haakpatroon: SPEENKOORD

Gehaakt speenkoord gemaakt door Von Hand Mit Herz Klik hier voor het gratis haakpatroon

2. speenkoord haken

Hoe haak je een speenkoord? Waar moet je op letten? Welke materialen gebruik je? De uitgeschreven werkbeschrijving staat er ook bij!

3. Kraamcadeautjes! Maak ze zelf!

Niets zo leuk als zelf kraamcadeautjes maken voor je beste vriendin, zus of lieve collega. Iets groots of juist iets kleins. We hebben 5 x 5 ideeën voor je.

4. Gehaakt speenkoord!

5. Speenkoord Olifant

6. Speenkoord ‘Schildpad’

7. Week 1 2016: Speenkoord

Eliane van Roest Haakt ontwerpt ook de leukste dingen op haar blog. Zo ook heeft ze dit speenkoord ontworpen. Snuffel eens rond op haar blog voor inspiratie! KLIK HIER VOOR HET PATROON

8. Haakpakket, Speenkoord ‘Uiltje’

9. Gratis haakpatroon: RUPS RAMMELAAR, BIJTRING, SPEENKOORD

Gehaakte rups rammelaar, bijtring en speedkoord ontworpen door Haakstudio Klik hier voor het gratis haakpatroon op de site van Durable Looking for the English pattern? Click here! 17

10. Speenkoord ‘Strik’ of ‘Roos’

11. Speenkoord Lief Konijntje

12. Gehaakt speenkoor en rammelaar

Plaats een reactie