Onderkleding /

Thermo ondergoed

Bij de Beeren thermo ondergoed collectie is alles gericht op het creëren van een optimaal, zacht draagcomfort met uitstekende thermische functies. Het zijn hoogwaardige thermo produkten met een sportieve uitstraling die gemaakt zijn van Viloft original garen met elasthaan. De thermo ondergoed collectie bevat artikelen voor zowel dames, heren als voor kinderen in verschillende kleuren.

Wat Beeren thermo ondergoed zo goed maakt komt door de garen Viloft Orginal. Lees hieronder waarom.

•De speciale vezel-doorsnede van Viloft Original creëert luchtzakken voor een uitstekende thermische isolatie, snel transport van vocht en ademend vermogen, dat een comfortabel microklimaat creëert op de huid.
•Garens gemaakt van Viloft Original bevat tot 70% lucht en stoffen. hierdoor voelt de stof zacht en licht aan op de huid.
•Viloft Original vezels zijn van nature zacht en staan garant voor uitstekend draagcomfort voor de drager.
•Viloft Original  transporteert vocht van de huid en remt de groei van bacteriën op een natuurlijke manier.
•Onderhoudsvriendelijk: onderkleding gemaakt van Viloft Orignal zijn wasmachinebestendig.

Viloft Orignal vezels zijn van 100% natuurlijke oorsprong en zijn vervaardigd uit hernieuwbare materialen - ze zijn ook 100% biologisch afbreekbaar en maken zo de natuurlijke cyclus compleet. 


Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sinds 1891

Het Kleine Winkeltje is een oud familiewinkel op het gebied van textiel en handwerk gelegen in Millingen aan de Rijn omgeving Nijmegen.

U bent bij ons op het juiste adres als u iets zoekt op het gebied van textiel en handwerken. Het Kleine Winkeltje is opgericht in 1891 en heeft 127 jaar ervaring op textielgebied. Lees hier meer over de hele geschiedenis van Het Kleine Winkeltje.

Textiel Handwerkwinkel

Het Kleine Winkeltje
Pastoor Graatweg 36
6566 DB Millingen aan de Rijn (gem. Berg en Dal)


Tel: 0481-431539
Mail: Info@hetkleinewinkeltje.nl
KvK:10000419

Copyright (c) 2011 - 2020 Het Kleine Winkeltje Textiel Handwerkwinkel sinds 1891. Pastoor Graatweg 36 6566 DB Millingen aan de Rijn Tel: 0481-431539

Hetkleinewinkeltje.nl.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.2/10 (1401 reviews)