U bevindt zich op de blogpagina van Het Kleine Winkeltje. Hier vindt u nieuwtjes en tips op het gebied van textiel en handwerken.

 
Fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar

  Fijne Feestdagen en gelukkig nieuwjaar.     31-12-2015     Reacties (0)

Fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar Joke, Rinske en Joeri wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2016 toe.

Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen in 2016 ons best voor u blijven doen.

Lees meer

Verlichting bij het Haken.

Verlichting bij het Haken. Voor de donkere dagen kan het lastig zijn om met je haakwerk aan de slag te gaan. Met behulp van de nieuwe haaknaald met een lamje erin kun je nu gewoon doorgaan met haken in het donker.

Lees meer

Nieuwe sierspelden

      19-11-2015     Reacties (0)

Nieuwe sierspelden Sierspelden gebruik je voor 2 doeleindes. 1 om uw kledingstuk dicht te krijgen 2 voor de versiering. 

Ons assortiment is sinds vandaag uitgebreidt met nieuwe sierspelden

Lees meer

Borgo De Pazzi

      05-10-2015     Reacties (0)

Borgo De Pazzi Binnenkort vindt u bij ons een nieuw garen genaamd Borgo de Pazzi.

Van dit merk nemen wij drie natura breigaren in onze collectie. Borgo de Pazzi is een Itiliaans merk die kwaliteit hoog in hun vaandel hebben staan. Houdt onze website in de gaten.

Lees meer

De rits

      27-09-2015     Reacties (0)

De rits De rits is niet meer weg te denken in deze tijd. De rits is een mechaniek om randen van twee stukken aan elkaar vast en los te kunnen maken. 

De ritssluiting werdt uitgevonden door Whitcomb Judson in 1893. Tegenwoordig kunnen wij ons kleding zonder ritsen niet meer voorstellen. Toch geeft de rits weleens aanleiding tot problemen en frustatie vooral als de rits kapot is en vervangen moet worden.

Bij ons vindt u een ruim assortiment ritsen voor verschillende doeleindes. Toch is het niet altijd nodig om de gehele rits te vervangen. Tegenwoordig zijn er handige losse hulpstukjes om de rits alsnog te redden zonder hem helemaal te vervangen.

Het kan voorkomen dat het lipje (trekketje) op de ritssluiter afgebroken is. Je kunt dit simpel oplossen met een koordje of paperclip. Deze oplossing is goed toe te passen als de rits niet echt zichtbaar is. Valt de rits en met name de ritsluiter op dan kun je kiezen voor een verwisselbare ritshanger. Deze zijn makkelijk te monteren en weer lost te maken voor een andere rits.

Maar het kan ook zijn dat de gehele ritssluiter kapot is. Vroeger was er maar een oplossing en moest de hele rits vervangen worden. Tegenwoordig kun je losse ritssluiters kopen in verschillende kleuren. Hieronder zie je hoe makkelijk dat tegenwoordig gaat.

    

Lees meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sinds 1891

Het Kleine Winkeltje is een oud familiewinkel op het gebied van textiel en handwerk gelegen in Millingen aan de Rijn omgeving Nijmegen.

U bent bij ons op het juiste adres als u iets zoekt op het gebied van textiel en handwerken. Het Kleine Winkeltje is opgericht in 1891 en heeft 127 jaar ervaring op textielgebied. Lees hier meer over de hele geschiedenis van Het Kleine Winkeltje.

Textiel Handwerkwinkel

Het Kleine Winkeltje
Pastoor Graatweg 36
6566 DB Millingen aan de Rijn (gem. Berg en Dal)


Tel: 0481-431539
Mail: Info@hetkleinewinkeltje.nl
KvK:10000419

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Copyright (c) 2011 - 2019 Het Kleine Winkeltje Textiel Handwerkwinkel sinds 1891. Pastoor Graatweg 36 6566 DB Millingen aan de Rijn Tel: 0481-431539

Hetkleinewinkeltje.nl.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.5/10 (1343 reviews)