U bevindt zich op de blogpagina van Het Kleine Winkeltje. Hier vindt u nieuwtjes en tips op het gebied van textiel en handwerken.

 
3 Nieuwe kleuren Scheepjeswol Maxi

      10-09-2014     Reacties (0)

Scheepjeswol Maxi Garen3 Mooie kleuren ter aanvulling van de Scheepjeswol Maxi lijn.

Totaal in 24 mooie kleuren bij ons te verkrijgen.
 

Lees meer

Scheepjeswol Ambiance Colour 7 kleuren

      10-09-2014     Reacties (0)

Scheepjeswol Ambiance Colour 7 kleuren Met Scheepjeswol Ambiance Colour brengt Scheepjeswol een kleurrijke variant op het succesvolle garen van Ambiance effen kleuren.

Elke kleur bevat meerdere tinten, waardoor het geheel een speels effect krijgt zoals u kunt zien op de patronen.

Breipatroon dames blazer gemaakt van Scheepjeswol Ambiance Colour.      Breipatroon damestrui gemaakt van Scheepjeswol Ambiance Colour.

 

Lees meer

7 September staat Het Kleine Winkeltje op de markt.

      01-09-2014     Reacties (0)

7 September staat Het Kleine Winkeltje op de markt. De gemeente Millingen aan de Rijn gaat per 1 januari 2015 samen met
de gemeenten Ubbergen en Groesbeek. Dit feit kan niet zomaar plaatsvinden, zonder dat er groots afscheid wordt genomen van de ‘oude’ gemeente Millingen aan de Rijn. Hiervoor is op 7 September Millingen Bruist met een boordevol dagprogramma.

Het Kleine Winkeltje wilt dit moment van overgang van de 3 gemeentes niet aan zich voorbij laten gaan. Er zullen die dag rond de 80 kramen staan en allerlei andere leuke evenementen. Wij staan met 2 kramen die dag op de markt. Ook als we de weerberichten mogen geloven zou het een lekkere nazomerse dag worden. Iedereen is welkom en van harte uitgenodigd op deze leuke dag.

Lees meer

Nieuwe knopen online bij Het Kleine Winkeltje.

      27-08-2014     Reacties (0)

Nieuwe knopen online bij Het Kleine Winkeltje. Knopen

Bent u op zoek naar knopen of sierspelden? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van knopen en sierspelden. Ons assortiment is overzichtelijk zodat u snel vindt wat u nodig heeft. Voor knopen van groot tot klein bent u bij Het Kleine Winkeltje aan het juiste adres.

Zoekt u knopen of sierspelden voor uw mooie blouse, broek of vest. Wij verkopen knopen en sierspelden online in alle soorten en maten. Of u nou zoekt naar knopen van metaal, knopen van kokos of knopen van hout, bij ons heeft u ruime keus! Maak uw zelfgemaakte kledingstuk af met mooie knoop of sierspeld.

Knopen   Sierspeld parelmoer   Kokos knoop

 

Lees meer

scheepjeswol nieuwe collectie 2014

      20-08-2014     Reacties (0)

scheepjeswol nieuwe collectie 2014 Scheepjeswol Verona is een lontgaren die in dikte verloopt. Scheepjeswol Verona toont met zijn warme gemeleerde kleuren een luxe uitstraling aan je breiwerk of haakwerk. Door de onregelmatige draaddikte komt er een mooi effect in het breigaren.

Een ingewikkeld patroon is niet nodig, het garen alleen al zorgt voor een uniek breiwerk zie hiernaast het breipatroon die gemaakt is met Scheepjeswol Verona.

Scheepjeswol Verona verkrijgbaar in 7 kleuren

Lees meer

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sinds 1891

Het Kleine Winkeltje is een oud familiewinkel op het gebied van textiel en handwerk gelegen in Millingen aan de Rijn omgeving Nijmegen.

U bent bij ons op het juiste adres als u iets zoekt op het gebied van textiel en handwerken. Het Kleine Winkeltje is opgericht in 1891 en heeft 127 jaar ervaring op textielgebied. Lees hier meer over de hele geschiedenis van Het Kleine Winkeltje.

Textiel Handwerkwinkel

Het Kleine Winkeltje
Pastoor Graatweg 36
6566 DB Millingen aan de Rijn (gem. Berg en Dal)


Tel: 0481-431539
Mail: Info@hetkleinewinkeltje.nl
KvK:10000419

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel

Copyright (c) 2011 - 2019 Het Kleine Winkeltje Textiel Handwerkwinkel sinds 1891. Pastoor Graatweg 36 6566 DB Millingen aan de Rijn Tel: 0481-431539

Hetkleinewinkeltje.nl.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9.5/10 (1343 reviews)