Bloempot Haken (10+ Gratis Haakpatronen)

Ben je een fervent haker dan weet je ondertussen dat je zo goed als alles kunt haken. Van kleren tot knuffels, en zelfs dromenvangers en plantjes, alles is mogelijk. Sinds een tijdje zie je regelmatig gehaakte bloempotten voorbij komen. Dat wil zeggen een gehaakt hoesje voor over de bloempot. Het is als het ware een mandje voor je bloempot.Ā 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

How to crochet a flower pot and soil tutorial for beginners

We hebben een aantal patronen voor je verzameld waarmee je zelf een bloempot kunt haken. De trend is om ze te haken met lekker dik garen zodat je bloempot een robuuste uitstraling krijgt. Je ziet momenteel veel neutrale kleuren in het interieur zoals antraciet, ecru en grijs, maar laat dat je niet stoppen om de kleur te kiezen die je zelf het leukste vindt. Een andere woontrend is die van etnische patronen, ook die kun je verwerken in een bloempot als je een beetje creatief bent.

7+ Beste Bloempot

1. Een hoes voor je bloempot haken

Haken: we worden er zo lekker rustig van en je kunt veel verschillende dingen maken. Samen met de website Hobbii.nl delen we een aantal patronen. Deze keer: een hoes voor je bloempot haken.

2. Mandje

Een van de meest bekeken items op mijn blog is het gehaakte Mandje dat ik al een aantal keer liet zien. Al vaak werd mij gevraagd naar het patroon en dus besloot ik dat ik ‘m toch maar eens moest uitwerken en ‘m op mijn blog moest delen. Ikzelf kan ook geen genoeg krijgen van deze schattige mandjes. Hier in huis doen ze al dienst als fietssleutelverzamelmandje en om de laders en oortjes van de mobiele telefoons in op te bergen. Ook vind ik ze superleuk als cadeautje, zo heb ik er al weer een klaarstaan voor een bijna jarig vriendinnetje van jongste. Wat leuks erin, cellofaantje eromheen en klaar is Kees. PATROON MANDJE Nodig: 1 bol Drops Paris Haaknaald 4.0 Stopnaald Stekenmarkeerder Het mandje heeft een doorsnee van ongeveer 11 cm en is ongeveer 8 cm hoog (met omgeslagen rand), maar je kunt ‘m haken in elk gewenst formaat. Wil je een breder mandje? Ga dan nog even verder met meerderen na ronde 6. Wil je een hoger mandje? Haak dan nog een paar extra rondes na ronde 22. Start met een magische ring. 1. 8 v in de ring, sluit de ring niet maar haak rondom verder. 2. 2 v in elke v (16). 3. *1 v, 2 v in de volgende steek*, herhaal *_* nog 7x (24). 4. *1 v, 1 v, 2 v in de volgende steek*, herhaal *_* nog 7x (32). 5. *1 v, 1 v, 1 v, 2 v in de volgende steek*, herhaal *_* nog 7x (40). 6. *1 v, 1 v, 1 v, 1 v, 2 v in de volgende steek*, herhaal *_* nog 7x (48). 7-22. 1 v in elke steek (48). 23. 1 v in elke steek tot de laatste steek van de ronde, 1 hv in de volgende steek, afhechten. Keer je werk, zodat je vanuit de binnenkant verder haakt. Dit wordt het randje. 24. 1 v in elke v (48), sluit de ronde niet, maar haak rondom verder. 25-27. 1 v in elke v (48). Hecht af en rol het randje om.

3. Haakpatroon Lentemand of Bloempot

Een gratis Nederlands haakpatroon van een Lentemand of Bloempot. Lees verder over het Haakpatroon Lentemand of Bloempot .

4. Plantenmandje

Heb jij een plant in huis die in een hele saaie pot staat. Met dit patroon haak je heel eenvoudig een hip plantenmandje voor die saaie bloempot. Het mandje kan natuurlijk ook gebruikt worden als wolmandje. Er past ook precies een Whirl in.

5. Haakpatroon Bloempot Mandjes

Een gratis Nederlands haakpatroon van bloempot mandjes. Wil jij deze ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Bloempot Mandjes .

6. Haakpatroon Mandenset Huisje van Katoen

Een gratis Nederlands haakpatroon van manden. Wil jij deze manden ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Mandenset Huisje van Katoen .

7. Gratis haakpatroon lentebloempot of mand

Gratis haakpatroon voor het haken van een lentemand of bloempot

Plaats een reactie