Beertje Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Wie denkt aan een knuffel zal al snel aan een beertje denken. Niet zo verwonderlijk want deze geinige zachte beestjes met hun ronde oortjes stralen iets vrolijks en gemoedelijks uit. Dat wil trouwens niet zeggen dat echte beren ook zo vriendelijk en gezellig zijn, in tegendeel, die kun je het beste vermijden. Gelukkig is dat in Europa niet zo moeilijk. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Beginner tutorial: How to Crochet a BEAR | Easy amigurumi for beginner

Hi guys! This is a beginner friendly crochet tutorial a BEAR from PLUSH (CHUNKY) yarn. You may sell the finished product and¬†… Lees alles

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kind, dan zit je met een beertje eigenlijk altijd goed. Kies een van onze leuke patronen uit om er zelf één te maken en ga aan de slag. Voor de kleur kun je traditioneel bruin of beige kiezen, maar het is net zo leuk om een vrolijk kleurtje te gebruiken. Een andere tip is om van je beertje een aankleedpop te maken met verschillende setjes kleding. Je zult zien dat het kind hier uren speelplezier aan zal beleven. 

7+ Prachtige Beertje patronen

1. Haakpatroon Teddy

Een schattig beertje haken is heel leuk om te doen, en het resultaat is prachtig! In dit artikel vind je een uitgebreid haakpatroon voor een teddybeer, zodat je zelf aan de slag kunt. Haakpatroon Teddy Dit patroon is geschikt voor een teddybeer van ongeveer 30 cm. Het patroon is erg eenvoudig, dus ook als je nog nooit eerder hebt gehaakt, kun je dit aan. Je zult alleen de basissteken moeten kennen, zoals losslag, halve vaststeek en vaststeek. Materiaal: -Garen in twee verschillende kleuren (bijvoorbeeld bruin en wit) -Haaknaald in maat 3 of 4 (dit hangt af van het dikte van het garen) -Vulling (bijvoorbeeld polyester vulling) -Naald en draad om de delen aan elkaar te naaien

2. Beertje Bing

Beertje Bing is een schattig en eenvoudig amigurumi-beertje dat je in een uurtje kunt haken. Het beertje is ongeveer 10 cm groot en is gemaakt van acrylgaren. Je kunt het beertje ook personaliseren door bijvoorbeeld een andere kleur voor het vest te kiezen of door het beertje een bril of petje te geven.

3. Haken: Schattig Beertje (gratis Patroon)

Het Beertje haken is een leuk en schattig haakpatroon dat je gratis kunt downloaden. Het patroon is heel eenvoudig te volgen en je kunt het haakwerk in een paar uur afmaken. Het Beertje haken is een geweldig project voor beginners die willen leren hoe ze basishaken moeten toepassen. Na het maken van dit leuke beertje kun je ook andere dieren gaan haken, zoals een kat, hond of evenbeeld van jezelf!

4. Garenpakket: Beertje Bruin Katoen

Katoen is een fijn, natuurlijk materiaal dat geschikt is voor veel verschillende haakprojecten. Het Beertje Bruin Katoen Kit bevat alles wat je nodig hebt om dit schattige kleine beer te haken. Het pakket bevat: -1 bollen Beertje Bruin Katoen -1 haaknaald 2,5 mm -1 paar ogen -Vulling

5. Gratis Haakpatroon: Beertje

Gratis Haakpatroon: Beertje Een schattig en vrolijk beertje om te haken! Dit patroon is een eenvoudige amigurumi en perfect voor beginners. Het beertje is ongeveer 10 cm groot. Benodigdheden: -Garen in twee kleuren (bruin en wit) -Haaknaald 3,5 mm -Vulling (wol of polyester stuffing) -Stoppen of naald om het garen door te halen -Schaar

6. Beertje Haken

“Beertje haken” is een leuke en eenvoudige manier om je eigen unieke knuffelbeer te maken. Er zijn veel verschillende soorten en maten van haaknaalden, dus je kunt precies het type beer maken dat je wilt. Als je nog nooit eerder hebt gehaakt, is dit een geweldige manier om te beginnen. Je hebt alleen wat basale haakvaardigheden nodig, zoals het aanbrengen van een oog en het maken van een kettingsteek.

7. Magische Ring

Wanneer je eenmaal de magische ring hebt geleerd, zul je merken hoe eenvoudig het is en hoeveel mogelijkheden er zijn. Deze techniek is ideaal voor het maken van sjaals, omslagdoeken of dekens. Het enige dat je nodig hebt is een haaknaald en wat garen. De magische ring wordt gebruikt door het garen om de naald te slaan en dan door de lus die zich boven aan de naald bevindt te halen. Vervolgens haak je een aantal lossen over de naald om een ring te vormen. Je gaat dan verder met het haken volgens het patroon dat je wilt maken. Wanneer je klaar bent met het patroon, maak je de ring weer los door de draad door de lus te halen die boven aan de naald zit. De magische ring is eenvoudig te leren en biedt veel mogelijkheden voor het maken van prachtige creaties.

Plaats een reactie