Olifant Knuffel Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Een olifant is een dier dat bij iedereen tot de verbeelding speelt. Ondanks dat deze dieren een gigantische afmeting hebben staan ze toch met name bekend om hun vriendelijke gedrag en trouwe aard. Als je een film over olifanten bekijkt dan zul je ongetwijfeld wegsmelten bij de kleine olifantjes die de staart van moederolifant vastpakken om haar te volgen. De olifant komt bovendien terug in tal van tekenfilms, series en prentenboeken zoals Dumbo, Babar en Ollie de olifant. Je zult een kind dan ook zeker blij maken met een olifantknuffel. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Gratis Haak Patroon Olifant { Nederlands }

Gratis haak patroon Olifant { Nederlands }

In deze video tutorial zal ik laten zien hoe je dit olifantje makkelijk kunt haken. Het patroon is duidelijk en overzichtelijk. Mocht je … Lees alles

Tijd om je eigen olifant knuffel te haken voor jezelf of als cadeau voor een ander. Bekijk hier onze haakpatronen om een olifant knuffel te haken en ga aan de slag. Qua kleur is grijs natuurlijk het meest gangbare, maar je mag natuurlijk ook een andere kleur kiezen. Ben je op zoek naar een kraamcadeau dan kun je een speenknuffel olifantje haken met een speentje aan de slurf. 

7+ Prachtige Olifant knuffel patronen

1. Esther de Olifant

Je kind of kleinkind verrassen met een knuffelolifant? Met het gratis haakpatroon van Jess Huff kan je op eenvoudige manier een prachtig exemplaar maken! Het patroon is geschikt voor beginners en maakt gebruik van de magische ring en vasten. Klik hier en start vandaag nog met het maken van jouw knuffelolifant!

2. Haken #: Olifant Nina (haakpatroon Mykrissiedolls)

Deze lieve Olifant Nina is een ontwerp van Mykrissiedolls. Het patroon is gratis te downloaden op haar website. Dit knuffelpatroon is gemaakt met vaste steken en halve stokjes. Je gaat dus geen steek verhogen of verlagen. Als je het patroon volgt, kun je zelf ook een schattige Olifant Nina haken!

3. Knuffel Giraffe

Een Olifant knuffel haken is een leuke en eenvoudige manier om je kindje te verwennen met een uniek en zelfgemaakt knuffel. In deze instructie laten we zien hoe je stap voor stap een schattige giraf knuffel kunt haken.

4. Esther de Olifant

Esther de Olifant is een professionele knuffelhaker die al sinds 2009 aan de slag is met het maken van unieke, handgemaakte olifantenknuffels. Vanaf het begin was Esther gepassioneerd over het maken van deze bijzondere knuffels en heeft sindsdien hard gewerkt aan het perfectioneren van haar techniek. Haar olifanten zijn niet alleen schattig en uniek, maar ook erg stevig en duurzaam. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een van Esther’s olifantenknuffels, neem dan gerust contact met haar op. Ze maakt ook graag maatwerkknuffels, dus als je een speciaal verzoek hebt, laat het haar dan weten!

5. Haken Olifant Knuffel Haken Uitleg

Volg deze uitleg om je eigen olifant knuffel te haken. Je hebt hiervoor nodig: -1 bol wol in de kleur van je keuze -1 haaknaald in maat 3,5 -vulling -stukje lint of koord voor de sliert Haak 24 vasten in een cirkel met een haaknaald van maat 3,5. Sluit de cirkel met een halve steek. Haak twee losse steken, dan 1 vaste steek in elke volgende steek (24 stuks). Sluit af met een halve steek. Haak nog twee losse steken en draai het werkstukje om. Ga verder met 1 Losse steek, 1 halve vaste steek in elke volgende steek (24 stuks). Sluit af met een halve steek en laat een lange draad over voor het verbinden van de voetjes. Knip de draad door en maak hem vast aan het werkstuk. Haak 2 vasten in elk van de volgende 8 steken (16 stuks). Sluit af

6. Mooi Zelf Haken: Olivia Olifant Haakpatroon

Carosatelier.nl biedt een ruime keuze aan materialen voor het haken van het Olivia Olifant Haakpatroon, waaronder Royal garen van Zeeman en Colour Crafter van Gilde. Laat je creativiteit de vrije loop en haak je eigen unieke olifant!

7. Haakpatroon Oscar de Olifant

Het patroon is gemakkelijk te leren en als je eenmaal begonnen bent, kun je een leuk speelgoedmaatje voor je kinderen haken.

Plaats een reactie