Poppen Haken (11+ Gratis Haakpatronen)

Ben je op zoek naar iets leuks om te haken voor een kind dat binnenkort jarig is, zoek niet verder. We hebben hier een aantal haakpatronen voor een pop verzameld. Op die manier kun je zelf een prachtige pop maken als cadeautje voor een jong kind. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Hoe haak je een pop?

Het lijkt misschien moeilijk om een complete pop te haken, maar het enige dat je hoeft te doen is een van onze haakpatronen volgen. Kies voor lekker zacht garen zoals alpacawol zodat de ontvanger van je zelfgemaakte geschenk er heerlijk mee kan knuffelen. Kies voor de kleding van de pop voor gezellige kleurtjes waar de ontvanger van het cadeau extra vrolijk van wordt. 

11+ Beste Poppen

1. Haakpatroon basis pop

Welkom bij dit haakpatroon van een basis pop. Deze pop kun je aanpassen, zoals jij het wil. Alleen de basis is gegeven. Veel plezier ermee!

2. Gratis haakpatroon: POP

Pop gemaakt door Zhaya Designs Amigurumi Klik hier voor het gratis haakpatroon LET OP! De site van Zhaya Designs geeft soms foutmeldingen. Gebeurt dit en lukt het je niet bij het patroon te komen? Ga dan rechtstreeks naar de site www.zhaya.de. Klik op Patterns en klik op Lilly daar vind je het haakpatroon van dit […]

3. Basis popje | handmadebyann

4. Love Dolls Amigurumi Free Pattern

I am sharing amigurumi free patterns. In this article, amigurumi love dolls free pattern is waiting for you.

5. Gratis haakpatroon: POPJE

Klik hier voor het gratis haakpatroon van Amigurumi Today om dit popje, plus alle kleertjes die ze draagt, te haken

6. Haakpatroon ASN Eekhoorn

Een gratis Nederlands haakpatroon van een eekhoorn. Wil jij deze ASN Eekhoorn ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon ASN Eekhoorn .

7. Haakpatroon Bob de Bouwer

Een gratis Nederlands haakpatroon van Bob de Bouwer. Bob de Bouwer, kunnen wij het haken? Bob de Bouwer, nou en of! Lees snel verder

8. Gratis Haakpatroon Winnie the Pooh, Super voor de Kids!

Eén van de leukste Dinsey figuren Haak je nu Zelf met dit Gratis Haakpatroon Winnie the Pooh! Helemaal super voor de kids en leuk om te maken :)

9. Pop Rosita in Nederlands English En Deutsch

haakpatroon pop Rosita in het nederlands, engels en duits . Rosita wordt gehaakt van Scheepjes Catona op haaknaald 2.5 mm en dan wordt ze ongeveer 32 cm, maar je kunt haar natuurlijk ook met ander garen haken. De rok wordt verticaal gehaakt, dat klinkt moeilijker dan het is. Het is een vrij eenvoudig patroon, maar kennis van de grondbeginselen van het haken zijn wel nodig. Het is een uitvoerig patroon met foto´s en een duidelijke uitleg. De laatste 3 foto’s van de mooie Rosita’s zijn gemaakt door mijn testhaaksters.

10. Haakpatroon Harry de Visser

Een Nederlands haakpatroon van Harry de Visser. Harry de Visser heeft als hobby vissen. Wil jij Harry ook haken? Lees dan snel verder.

11. Poppetje haken: meisje Saar

Poppetje haken: meisje Saar

12. Knuffelpopje haken

Een knuffelpopje haken als cadeautje voor een kind van 1 jaar. Leuk om te doen, ook voor beginners. Met 4 bolletjes katoen haak je dit leuke knuffelpopje.

Plaats een reactie