Vlaggenlijn Haken (15+ Gratis Haakpatronen)

Heb jij een jarige in de familie, of is er een andere gelegenheid waarvoor je vlaggetjes op wil hangen, dan kun je die nu zelf maken. Weg met die lelijke papieren vlaggetjes die binnen een paar uur stuk zijn. Je kunt zelf een vlaggenlijn haken waar je nog jaren plezier van zult hebben. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Vlaggen haken tot een vlaggenlijn.

Het is redelijk eenvoudig om een vlaggenlijn te maken. Heb je de basis ervan onder de knie dan kun je de vlaggenlijn gaan personaliseren. Haak bijvoorbeeld een leuk randje aan je vlaggetjes met schulpjes, bolletjes of kroontjes. Maar je kunt er ook voor kiezen om de vlaggetjes te personaliseren met letters. Op die manier kun je voor elke gelegenheid een leuke vlaggenlijn maken. Niet alleen voor een verjaardag, maar ook voor een jubileum, geboorte of jubileum. 

7+ Beste Vlaggenlijn

1. Een vlaggenlijn haken voor een tuinfeest

Leuk cadeauidee: een vlaggenlijn haken voor een tuinfeest. Het patroon is makkelijk en wordt hier op breiclub.nl stap voor stap uitgelegd.

2. Vlaggenlijn voor feestjes, verjaardagen, en natuurlijk voor pasen

Een patroon om een vlaggenlijn te haken. Deze kun je gebruiken voor feestjes, verjaardagen en voor pasen, dan maak je hem in leuke pastelkleurtjes.

3. Vrolijke vlaggenlijn

Moet er een reden voor een feestje zijn om een vrolijke vlaggenlijn te mogen haken, nee toch?! Er zijn genoeg patronen te vinden hoe je vlaggetjes moet haken maar tot nu toe ben ik nog nergens tege…

4. Vrolijke Vlaggenlijn haken..!

Zoooooo blij ben ik met onze nieuwe tuin!! Het voelt echt als een tweede thuis :) Binnenkort de foto’s van het eindresultaat maar we moeten nog een stukje schilderen… Nu we de eerste heerlijke warme en zonnige dagen al achter de rug hebben weet ik hoe fijn ik het vind.

5. Haakpatroon Slingers

Een gratis Nederlands haakpatroon van slingers. Wil jij deze slingers ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Slingers .

6. Feestje

Gratis Haakpatroon Vlaggetjesslinger

7. Vlaggenlijn haken

Deze vlaggenlijn is vrolijk, kleurig, fleurig en vooral feestelijk. Ook leuk om restjes haakkatoen weg te werken. Iedere vlag kreeg andere kleuren, waardoor het extra fleurig wordt.Als je de vlaggenlijn haakt met ons haakpakket let dan op dat de kleuren afwisselend gebruikt worden of gebruik onderstaand kleurenschema. Op de foto is bijvoorbeeld te zien dat het gedeelte waar de bloem op zit bij iedere vlag een andere kleur heeft. Ook hebben alle bloemetjes een andere kleursamenstelling. Wij maakten de vlaggenlijn van 10 kleine bolletjes Catona haakkatoen van 25 gram. We hebben er een haakpatroon vlaggenlijn (nr.30) van gemaakt en ook een compleet haakpakket vlaggenlijn (nr. 30) samengesteld (kleur naar keuze). Kleurenschema vlaggenlijn:

Plaats een reactie