Vlaggetjes Haken (14+ Gratis Haakpatronen)

Heb je iets te vieren bijvoorbeeld omdat je jarig bent, voor een jubileum of het slagen voor een opleiding dan is niks leuker dan je huis versieren. Dat kan natuurlijk met plastic vlaggetjes uit de winkel. Maar het is veel leuker om zelf vlaggetjes te haken. Niet alleen bepaal je zelf welke kleur je kiest, de vlaggetjes gaan ook nog eens jaren mee. Je kunt bovendien kiezen voor meerdere kleuren dat is ideaal om je restjes garen op te maken.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Vlag haken van vasten

Wil je graag vlaggetjes haken dan kun je kiezen uit tal van patronen en figuren. Maak gewone rechte vlaggetjes in een vrolijk kleurtje of kies voor vlaggetjes met een bloemetjespatroon of misschien wel een ruitjespatroon. De mogelijkheden zijn eindeloos want je kunt ook nog eens kiezen voor streepjes, blokjes of bolletjes. Leef je uit. 

14+ Beste Vlaggetjes

1. Haakpatroon Slingers

Een gratis Nederlands haakpatroon van slingers. Wil jij deze slingers ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Slingers .

2. Feestje

Gratis Haakpatroon Vlaggetjesslinger

3. Haken: Vlaggetjes slinger incl. gratis patroon

In dit artikel een makkelijk gratis haakpatroon om een gehaakte vlaggetjes slinger zelf te maken en natuurlijk geef ik ook een korte uitleg met tip.

4. Haakpatroon Vlaggetjes

Een gratis Nederlands haakpatroon van een lijn met vlaggetjes. Haak de vlaggetjes in allemaal leuke kleuren en heb er nog jaren plezier van!

5. Haakpatroon Vrolijke Vlaggetjes

Een gratis Nederlands haakpatroon van vrolijke vlaggetjes. Lees meer over het patroon van de vlaggetjes op Haakinformatie.

6. Vrolijke vlaggenlijn

Moet er een reden voor een feestje zijn om een vrolijke vlaggenlijn te mogen haken, nee toch?! Er zijn genoeg patronen te vinden hoe je vlaggetjes moet haken maar tot nu toe ben ik nog nergens tege…

7. Vrolijke Vlaggenlijn haken..!

Zoooooo blij ben ik met onze nieuwe tuin!! Het voelt echt als een tweede thuis :) Binnenkort de foto’s van het eindresultaat maar we moeten nog een stukje schilderen… Nu we de eerste heerlijke warme en zonnige dagen al achter de rug hebben weet ik hoe fijn ik het vind.

8. Gratis patroon: Granny vlaggetjes

Click here for pattern in English Ik ben op dit moment aan het haken voor de Nije stichting, die probeert het wereldrecord voor handgemaakte vlaggetjesslingers te breken. Ze proberen 10km slinger t…

9. Zomer vlaggetjes haken

Afgelopen weken ging ik opzoek naar nieuwe haak inspiratie. Voor een tussendoor projectje vond ik het op de kaft van de nieuwe Flow. De groen tinten bij het zomerse geel en goud vind ik zo mooi! Ik…

10. Haakpatroon: vlaggetjes

Feli heeft weer een mini haakpatroon ontworpen en dit keer van lieve vlaggetjes. Haak ze als versiering voor je verjaardag, een kaart of een poppenhuis!

11. Vlaggenlijn haken

Deze vlaggenlijn is vrolijk, kleurig, fleurig en vooral feestelijk. Ook leuk om restjes haakkatoen weg te werken. Iedere vlag kreeg andere kleuren, waardoor het extra fleurig wordt.Als je de vlaggenlijn haakt met ons haakpakket let dan op dat de kleuren afwisselend gebruikt worden of gebruik onderstaand kleurenschema. Op de foto is bijvoorbeeld te zien dat het gedeelte waar de bloem op zit bij iedere vlag een andere kleur heeft. Ook hebben alle bloemetjes een andere kleursamenstelling. Wij maakten de vlaggenlijn van 10 kleine bolletjes Catona haakkatoen van 25 gram. We hebben er een haakpatroon vlaggenlijn (nr.30) van gemaakt en ook een compleet haakpakket vlaggenlijn (nr. 30) samengesteld (kleur naar keuze). Kleurenschema vlaggenlijn:

12. Haakpatroon Sierlijke Vlaggetjes

Een gratis Nederlands haakpatroon van gehaakte sierlijke vlaggetjes. Haak jij ook deze sierlijke vlaggetjes? Het haakpatroon vind je op Haakinformatie!

13. Vlaggetjes haken, doe je mee voor het goede doel?

Help je ook mee om vlaggetjes te haken voor de wereld recordpoging van de stichting Nije huis, centrum voor de (na)zorg van kankerpatiënten

14. Vlaggetjes / Tutorials | Hakenbijdebuurvrouw.nl

15. Vlaggetjes haken

Plaats een reactie