Cupcake Haken (11 Gratis Haakpatronen)

Ben je op zoek naar een vrolijk klein cadeautje voor een jarige of decoratie voor in huis dan kun je je eigen cupcake haken. Het is een grappig cadeautje voor een jarige die op dieet is, of gewoon omdat je de cupcake nog jaren kunt bewaren. Cupcakes zijn ook een leuke decoratie voor op een mooi taartplatform dat het verdient om gezien te worden. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

How to crochet a cupcake! Quick and easy amigurumi cupcake tutorial!

How to crochet a cute and easy cupcake amigurumi pattern! This little no-sew cupcake crochet toy is part of the No-Sew patterns … Lees alles

Om cupcakes te maken hoef je geen ingewikkelde haaksteken te gebruiken. In principe is het een klein mandje (de cake) met daarop een half bolletje (de fondant of room), een beetje slagroom, een kaarsje en eventueel kleine bolletjes als sprinkles of spikkels. Gebruik onze patronen om zelf ook zo´n leuke cupcake te maken.

7+ Makkelijke Cupcake patronen

1. Verjaardagscupcake

Vier jaar geleden werd Cupcake opgericht en sindsdien is het een begrip in Nederland. Cupcake brengt kinderen bij elkaar en organiseert activiteiten in de buurt. Zoals de Verjaardagscupcake. Er zijn verschillende cupcakes die je kan haken: van een stralende cupcake met roze wafels, tot een STEM cupcake met modelbuizen. Je kunt ook kiezen voor een originele variant zoals de Spiderman cupcake. De cupcakes zijn gemaakt op basis van fruit en vetten, waardoor ze zuinig en lekker zijn. Ga je mee proberen?

2. Cupcake

Vandaag is mijn verjaardag en ik mag 44 kaarsjes uitblazen. Het weer is prachtig en ik kan me niet herinneren dat het ooit zo warm is geweest op mijn verjaardag. Ik eet nauwelijks taartjes en zoetigheid, maar vandaag zal er toch wel een taartje worden gegeten. Deze cupcake past in ieder geval prima binnen mijn dieet.

3. Haakpatroon Cupcakes

Een gratis haakpatroon voor heerlijke cupcakes in het Nederlands. Wil je deze cupcakes ook haken? Lees dan verder voor het gratis NL patroon.

4. Gratis Haakpatroon Voor Kerstcakejes

Dit amigurumi konijnen cupcake is het perfecte haakproject voor je lente-uitjes. Vind een gratis versie van het Bunny Cupcake Haakpatroon op onze website!

5. Cupcake Haakpakket Old Pink

Cupcake Haakpakket – Iemand die je lief hebt bijna jarig? Ga aan de slag met dit vrolijke haakpakket. Je haakt een cupcake die er zo lekker uitziet dat je er bijna een hap uit wilt nemen. Het taartje wordt gehaakt met verschillende garens van Yarn and Colors. Deze cupcake is leuk voor zowel kinderen als volwassenen. De afmetingen zijn 13 cm breed en 18 cm hoog, gemeten vanaf de bodem tot het kaarsje. Het pakket bevat: – 1 bol Yarn and Colors Must-Have Minis 034 Deep Cerise, 015 Mustard, 062 Larimar, 052 Orchid, 016 Cantaloupe – 1 bol Yarn and Colors Epic 002 Cream – 1 bol Yarn and Colors Epic 047 Old Pink of 010 Vanilla of 062 Larimar of 122 Lime (afhankelijk van de gekozen kleur) – 1 bol Yarn and Colors Charming 027 Brunet – Yarn and Colors Panda Vulling 50 gram – Muziekdoosje Happy Birthday Groot – Haakpatroon Cupcake Benodigdheden: – Haaknaalden 2,5 en 3,5 mm – Markeerring – Knopspelden – Stopnaald met scherpe punt.

6. Gratis Haakpatroon: Cupcake

Wil je een leuk en gratis haakpatroon voor je cupcakes maken? Dan is het deze keer de Cupcake Haken van Stampin’Up! Deze haakpatroon is zowel heel mooi als praktisch. Je kunt er prima bijvoorbeeld een cupcake mee versieren. Hieronder vind je alle informatie over de Cupcake Haken van Stampin’Up. Het haakpatroon is verkrijgbaar in diverse soorten haaksnijders en brengt je tot een prachtige versiering van je cupcakes. Je kunt er dus ook heel creatief mee uitkomen. Heb je liever dat het patroon droog wordt opgeslagen? Dan kan dat ook met deze haakpatroon! Het patroon heeft een afmetingen van 4,5 x 4,5 cm. Zo kan het prima in elke doos pasten. De Cupcake Haken is zo gemaakt dat hij gemakkelijk aan de haaksnijder wordt bevestigd. Daarnaast heeft hij ook een handige vouwknopje waardoor je hem goed sl

7. Cupcake Patroon Staat Online

Beste iedereen, het patroon van de gehaakte cupcake is eindelijk klaar! Het duurde allemaal wat langer dan gepland, maar uiteindelijk is het er dan toch. Ik hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als ik heb gedaan toen ik hem haakte. Laat me weten wat jullie ervan vinden!

Plaats een reactie