Tafelloper Haken (17+ Gratis Haakpatronen)

Vroeger lag er bij elk gezin wel een tafelloper op tafel, maar sinds een paar jaar zie je ze haast nergens meer. Ze worden gezien als oubollig, maar er zijn nu nieuwe patronen om een tafelloper te haken die hartstikke leuk en hip zijn. We hebben er een aantal voor je verzameld zodat je zelf aan de slag kunt.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Haken - tutorial 513: Bedloper

Wie denkt aan een gehaakte tafelloper denkt waarschijnlijk aan een witte tafelloper, maar de kleur is aan jou. Kies voor een vrolijk kleurtje zoals geel, blauw of groen. Maar je kunt natuurlijk ook verschillende kleurtjes gebruiken zodat de tafelloper er extra bijzonder uitziet. Voor het maken van de tafelloper gebruik je verschillende steken, volg het patroon stap voor stap en het resultaat zal verbluffend zijn. 

7+ Beste Tafelloper

1. Project 35: Gehaakte Tafelloper

Ik heb al een tijdje geleden wol gekocht voor een sjaal, omslag doek of iets dergelijks. Het garen (Phildar Plaisance – 50% katoen/50% acryl) was in de uitverkoop van Signora Anna voor maar één euro per bolletje. Ik was begonnen met de Elisa-sjaal maar dat werd niet wat ik ervan verwachtte. Ook een ander patroon van een rechte sjaal werd niet naar mijn zin. Toen bedacht ik dat ik best een nieuwe tafelloper nodig had. Waarom zou ik die niet zelf maken/haken? Uiteindelijk een stel lossen op gezet en ben ik Granny stripes gaan haken. Best leuk geworden toch?

2. Gehaakte tafelloper met ByClaire Sparkle

De ByClaire Sparkle is in aankomende periode natuurlijk HET garen wat niet mag ontbreken in je garencollectie. Voor de feestdagen zorgt deze mooie glitterdraad voor extra bling en vrolijkheid in je creaties. Haak bijvoorbeeld een sfeervolle tafelloper in ByClaire Sparkle. Wij […]

3. Haakpakket sparkle tafelloper

Haak zelf een mooie tafelloper voor op de kersttafel met ByClaire Sparkle. Voor de feestdagen zorgt deze mooie glitterdraad voor extra bling en vrolijkheid in je creaties. Wij kozen voor de chique glam gold nr 003 (helaas is deze kleur uitverkocht) maar ook in rood, groen of fuchsia roze zal het elk kerstdiner nog stemmiger maken! Gebruik voor de tafelloper het patroon van Oma’s sprei, haak 1 baan van 180 cm x 26 cm met 10 bollen ByClaire Sparkle. Haak deze tafelloper met haaknaald 4mm of 5mm afhankelijk van de manier van haken.

4. Tafelloper

5. Haakpatroon Fiery Dragonflies Tafelloper

Een gratis Nederlands haakpatroon van een tafelloper. Wil jij deze haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Fiery Dragonflies Tafelloper

Plaats een reactie