Eenhoorn Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Sinds een tijdje zie je overal eenhoorns. Op straat zie je mutsen, rugzakken en jassen met eenhoorns erop en binnenshuis kom je ze nog vaker tegen. Er zijn eenhoorn dekbedden, pennen, koptelefoons en nog veel meer. De populariteit van deze mythische wezens is wel een beetje te begrijpen, want zeg nou zelf, ze zien er heel bijzonder en vrolijk uit. Ken je iemand die heel blij zou worden van een gehaakte eenhoorn dan zit je hier op de juiste plek. We hebben namelijk de allerleukste patronen om een eenhoorn te haken voor je verzameld. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Eenhoorn Haken

Eenhoorns zijn helemaal in! Dit vrolijke diertje heeft Annemarie gehaakt met Yarn and Colors Charming en een vleugje ByClaire … Lees alles

Om een eenhoorn te haken heb je naast een haaknaald en garen ook vulmiddel nodig. Als het gaat om de kleur voor de eenhoorn dan kun je letterlijk alle kanten op. Je kunt kiezen voor neutrale kleuren zoals wit en bruin, maar je mag ook best voor een beetje kleur kiezen. Je kunt bijvoorbeeld prima een roze lichaam met paarse manen maken. Ook leuk is om manen in regenboogkleuren te maken of om het lijf te haken met glittergaren. 

7+ Mooie Eenhoorn patronen

1. Haakpatroon Eenhoorn Lizzie

Haakpatroon Eenhoorn Lizzie Dit patroon is voor een schattig haakproject van een klein eenhoornkopje met lichtgroene manen. Het project is geschikt voor beginners. Je hebt hiervoor slechts basiskennis van het haken nodig. Het patroon is inclusief foto’s en duidelijke stap-voor-stap-instructies. Wat heb je nodig? – 1 bollen garen in lichtgroen (of andere kleur naar keuze) – Haaknaald 3,5 mm – Stukje witte veiling (of andere kleur naar keuze) – Vulmiddel (bijvoorbeeld polyester vulling) – Naald en draad om het project af te werken – Schaar Stap 1: Maak een magic ring met 6 lossen (losse telkens in de 2e lus van de haaknaald). Sluit de ring met een halve steek. Stap 2: *1 vaste, 1 losse* herhaal van * tot het einde van de toer.

2. Eenhoorn Haken

Als je een eenhoorn wilt haken, heb je speciale garen en een haaknaald nodig. Eenhoornhaken is een leuk hobby voor mensen van alle leeftijden. Je kunt verschillende soorten eenhoorns haken, zoals een kleine babyeenhoorn of een grote volwassen eenhoorn. Om te beginnen moet je het garen in twee delen verdelen. Het ene deel moet ongeveer driemaal zo lang zijn als het andere deel. Het langere deel gaat over de neus van de eenhoorn en het kortere deel is voor de oren. Haak dan twee steken in het langere deel van het garen, laat ongeveer twee centimeter ruimte tussen de steken. Haak nu één steek in het kortere deel van het garen en breng beide delen bij elkaar. Haak vervolgens nog twee steken in het langere deel van het garen en herhaal dit patroon totdat je vier

3. Mini Eenhoorn Met Gratis Patroon / Mini Unicorn

Het was niet moeilijk om de juiste materialen te vinden en ik heb er meteen aan begonnen. Nu ligt er een prachtig, klein eenhoorntje op mijn naaimachine klaar om afgemaakt te worden.

4. Eenhoorn Tasje Voor Kinderen Haken

Wil je ook een eenhoorn tasje haken? Met dit patroon kan je je kind onvergetelijke momenten schenken en een glimlach op hun gezicht toveren. Kies je stof en je favoriete kleuren en maak je eigen eenhoorn tasje! Je hebt alleen wat basis kennis van haken nodig om het patroon te lezen en te volgen.

5. Eenhoorn Deken/unicorn Blanket

Eenhoorn deken maken? Bekijk dan onze uitgebreide tutorial! In dit artikel leer je hoe je een eenhoorn deken kunt haken. We geven je stap-voor-stap instructies, zodat je precies weet wat je moet doen. Je hebt hiervoor wel wat haakervaring nodig. Maar als je eenmaal weet hoe het werkt, is het heel simpel! Wil je graag een eenhoorn deken maken, maar weet je niet hoe? Bekijk dan onze uitgebreide tutorial! In dit artikel leer je stap-voor-stap hoe je een prachtige eenhoorn deken kan haken. We geven je alle instructies die je nodig hebt, zodat jij ook thuis een mooie deken kunt maken. Let wel: voor dit project heb je wel wat haakervaring nodig. Maar als je eenmaal weet hoe het werkt, is het heel simpel!

6. Haakpatroon Jazzy de Eenhoorn

Haakpatroon Jazzy de Eenhoorn Jazzy is een schattige eenhoorn die je kunt haken met dit patroon. Het patroon is geschikt voor beginners en je hebt slechts wat basiskennis van haken nodig. Je zult een paar verschillende soorten steken moeten leren, maar dat is het makkelijkste deel. Als je klaar bent met het haken van Jazzy, zul je trots zijn op je werk!

7. Eenhoorn Haken Haakpatroon door Suzanne Hazelzet

Over Suzanne Hazelzet Suzanne Hazelzet is een gepassioneerd haakster en ontwerpster uit Nederland. Suzanne heeft altijd al een passie gehad voor creativiteit en kunst, en heeft deze uitgeleefd door middel van haken. Suzanne is autodidact en heeft veel verschillende technieken geleerd om te kunnen haken zoals amigurumi, granny squares, filet haken en meer. Suzanne’s doel is om mensen te laten zien dat haken niet saai hoeft te zijn, maar dat je ermee kunt experimenteren en plezier kunt hebben. Suzanne deelt regelmatig gratis patroontjes op haar blog en social media kanalen, dus vergeet niet om haar te volgen! Eenhoorn Haken Haakpatroon door Suzanne Hazelzet Dit schattige eenhoorn haakpatroon is ontworpen door Suzanne Hazelzet, een gepassioneerd haakster en ontwerpster uit Nederland. Dit patroon is perfect voor beginners die willen leren amigur

Plaats een reactie