Zonnebloem Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Wil je een beetje vrolijkheid en zon in huis halen dan kan dat door zonnebloemen te haken. Want zeg nou zelf, als je een zonnebloem ziet dan kun je eigenlijk niets anders dan blij worden. We hebben een aantal haakpatronen voor je verzameld waarmee je zelf een zonnebloem kunt haken. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Crochet Sunflower Tutorial for Bouquet 💛 Easy Crochet Sunflower

Hello Sunflowers! Today I am going to show you how to crochet a sunflower as spring is just around the corner and so many of … Lees alles

Je kunt zowel platte zonnebloemen haken als zonnebloemen die je op kunt vullen. Platte zonnebloemen kun je bijvoorbeeld gebruiken als onderzetter voor glazen of pannen. Maak je kleine platte zonnebloemen dan kun je ze bijvoorbeeld als oorbellen dragen, hoe leuk is dat. Je kunt ook zonnebloemen maken in een granny square waarmee je vervolgens een deken, tas of vrolijk vestje kunt maken.

7+ Makkelijke Zonnebloem patronen

1. Zonnebloem Haken

Zonnebloem haken is een leuke en eenvoudige manier om een zomerse bloem te maken. In deze tutorial leer je hoe je een zonnebloem kunt haken met behulp van eenvoudige steken. Je hebt hiervoor niet veel materiaal nodig, alleen wat garen en een haaknaald. Haak de bloem in een cirkel met behulp van Magic Circle-techniek of door een ketting van 4 steken te maken en deze samen te trekken tot een ring. Haak dan 12 lossersteekjes in de ring. Trek vervolgens alle lussen aan totdat ze strak zitten. Dit is de bloemblaadjes. Vervolgens maak je het pistool van de bloem door 3 lossersteekjes te haken en deze samen te trekken tot een ring. Haak dan 6 lossersteekjes in de ring en trek alle lussen aan totdat ze strak zitten. Dit is het pistool van de bloem. Maak tenslotte het stigma door 2 steken te haken en deze samen te trekken tot een ring

2. Gratis Haakpatroon: Zonnebloem

Zonnebloem haken: Gratis Haakpatroon Een zonnige toevoeging aan je haakprojecten! Deze gratis haakpatroon voor een zonnebloem is eenvoudig te maken en perfect voor beginners. Gebruik verschillende kleuren garen om de bloem tot leven te brengen of maak er een monochrome versie van. Naast het haken van de bloembladen, zal je ook een klein steeltje en pistil moeten maken. Aangezien dit patroon slechts een paar steken vereist, kan het gemakkelijk in een dag worden afgerond. Nadat je de bloem hebt gehaakt, kun je er trots mee pronken of er een leuk cadeau van maken!

3. Zonnebloem Oma Plein

Zonnebloem Oma Plein is een patroon dat je kunt haken voor je oma of voor iemand anders die je liefhebt. Het is een eenvoudig patroon dat geschikt is voor beginners, en het resultaat is een prachtige zonnebloem afbeelding die je kunt dragen als een sieraad of als een versiering in huis.

4. Wafelsteek Haken, Echtstudio Haaktip!

Wafelsteek Haken, Echtstudio Haaktip! Als je van bloemen houdt, is een zonnebloem haken een leuke en eenvoudige manier om je liefde voor bloemen uit te drukken. Met deze haaktip kun je een echte zonnebloem maken die je in huis kunt zetten of weg kunt geven aan iemand die je lief hebt. Om een ​​zonnebloem te haken, heb je slechts twee verschillende soorten garen nodig: witte en gele draad. Je kunt ook wat groene draad gebruiken als je wilt dat er blaadjes aan je zonnebloem worden toegevoegd. Als je klaar bent met het haken, bind dan alle draden samen om de bloem vast te maken en snijd de uiteinden af ​​zodat ze niet losser worden. Haak naald: 4 mm of 5 mm Garen: witte en gele draad (of andere kleuren naar keuze) Instructies: 1.

5. Zonnebloem Haken

“Zonnebloem haken” is een leuke en eenvoudige manier om een ​​zonnebloem te maken. Er zijn veel verschillende soorten en maten zonnebloemen die je kunt haken, dus er is vast wel een die bij jouw stijl past. In deze blogpost laten we je zien hoe je een zonnebloem kunt haken met behulp van een simpele patroon.

6. Gehaakte Zonnebloem Schoudertas Handgemaakte Zonnebloem Tote

Met deze prachtige gehaakte zonnebloem schoudertas kun je op je meest fashionable manier je dagelijkse essentials dragen. Gemaakt van 100% katoen garen, is de tas verkrijgbaar in 3 maten: 35cm x 35cm (13,77 x 13,77 inch), 27cm x 27cm (10,63 x 10,63 inch) en 30cm x 30cm (11,8 x 11,8 inch). Het is een uniek geschenk voor je vriendin, dochter, vrouw, moeder of jezelf, voor Valentijnsdag, Moederdag, Verjaardag en verjaardag. Als je een andere maat of kleur nodig hebt, neem dan contact met ons op voor een aangepaste bestelling. Betalen kan met PayPal of met een creditcard. Wij bieden ook groothandelsprijzen als je meerdere stuks nodig hebt. Om je tas zo moo

7. Gehaakte Zonnebloem Schoudertas Handgemaakte Zonnebloem Tote

Zonnebloemen zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan je tuin, maar ook geweldig om mee te haken! Deze gehaakte zonnebloem schoudertas is een leuke en vrolijke tote bag die perfect is voor het dragen van alle spullen die je nodig hebt voor een dagje uit. Het haken van deze tas is relatief eenvoudig, dus het is perfect voor beginners. Je zult ook genieten van het maken van deze tas, want het resultaat is geweldig!

Plaats een reactie