2 Vasten Samen Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Als je begint met haken dan start je waarschijnlijk met alleen rechte stukken. Vind je haken leuk dan zul je al snel merken dat je meer variëteit will, maar daarvoor moet je leren minderen. Als je 2 vasten samen haakt dan wordt je haakwerk smaller, dat noemen we minderen. Het is een techniek die eenvoudig aan te leren is en heel erg van nut kan zijn. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Vasten samen haken (minderen).

http://www.handwerkles.nl Leer hoe je 2 vasten samen haakt (minderen). Lees alles

Het is noodzakelijk om te kunnen minderen als je bijvoorbeeld knuffels of amigurumi wil maken. Hiervoor heb je veel ronde vormen nodig waarvoor je af en toe moet meerderen en minderen. 


We hebben een aantal haakpatronen voor je verzameld zodat je kunt leren om 2 vaste samen te haken. Het is aan te raden om dit even uit te proberen op een proeflapje zodat je de techniek goed onder de knie hebt als je aan een echt haakproject begint. Het is een techniek waar je in de toekomst heel veel aan zult hebben. 

7+ Prachtige 2 vasten samen patronen

1. Stropdas Haken, Voor Vaderdag

Je kan een eenvoudige stropdas maken als je al wat ervaring hebt met het haken, maar ook als je net begint is het een leuk project.

2. Haken 2 Vasten Samen Haken door Marike van

. Met mijn patroon maak ik een houten balletje dat gebruikt kan worden als wagenspanner. Het begint met het maken van een magische lus waarin ik zes vasten haak. Daarna haak ik twee vasten in elke steek, waardoor er uiteindelijk 18 vasten overblijven. Tijdens de achtste en negende toer haak ik twee vasten samen, waarna ik het balletje afmaak door er nog één vast over het midden te haken en het af te hechten.

3. Crochet: Haakpatroon Scandinavische Tipi,..

haakpatronen, diy haakpatroon tipi Bij Terdege Barneveld kun je terecht voor allerlei DIY-inspiratie, zoals het haken van een creatieve scandinavische tipi tent volgens een haakpatroon van losselegofiguren.nl. Bekijk ook onze haakspiratie en haakpatronen voor kippen, lego figuren en andere leuke projecten. Kom langs bij de Terdege Zomerfair en laat je verrassen door onze unieke haakpatronen!

4. Lief Licht Engeltje Met Patroon / Lovely Light Angel With Pattern

Lief licht engeltje met patroon / Lovely light angel with pattern Hoe leuk is dit licht engeltje? Het is een echt cute en makkelijk project om te maken. En het resultaat is schitterend! Dit licht engeltje maak je door eerst een cirkel te haken en daarna de vleugels er aan toe te voegen. Het lichaampje wordt dan gevuld met wat katoen of polyestervulling en je bent klaar. Dit licht engeltje is perfect voor in de kerstboom of als decoratie in huis. Of geef het weg als cadeautje aan iemand die van haken houdt!

5. Haakpatroon 2 Vasten Samen Haken Uitleg

Haakpatroon 2 Vasten Samen Haken Uitleg Wanneer je huilt, laat ik mijn tranen met je meehuilen. Wanneer je lacht, maak ik ook graag een grap met je mee. En wanneer je iets moois hebt gevonden, wil ik dat met je delen. Dit jaar vast ik samen met jou! Misschien is het wel voor het eerst dat we vasten, of doe je dit al jaren? Hoe dan ook, vasten is een mooie gelegenheid om dichter bij elkaar te komen. Als we onze tijd en aandacht aan elkaar schenken, kunnen we echt samen iets bijzonders maken van deze 40 dagen. Ik hoop dat dit haakpatroon een fijn begin is voor onze vastentijd samen. Dit patroon is heel simpel, maar toch ook heel erg sfeervol. Het bestaat uit twee stukken die je samenhangend aan elkaar haakt. Je kunt er oneindig mee varië

6. Verlengde Vaste = Vv ( Samen ) Haken -extended Single Crochet

Wendy Rademaker laat je vandaag zien hoe je een verlengde vaste kunt maken en hoe je twee verlengde vasten kunt samenhaken. Ze wenst je veel succes!

7. Haken 2 Vasten Samen Haken door Marloes G.

Met deze stappen maak je een leuke mini eendje. Begin met het maken van een Magic Ring en haak steeds meer vasten volgens de aangegeven naalden. Vervolgens vul je het eendje en sluit je af door 6 vasten samen te haken. Klaar is je eendje!

Plaats een reactie