Spin Haken (14 Gratis Haakpatronen)

Er zijn maar weinig mensen die spinnen leuk vinden, maar als je ze haakt zien ze er een stuk vriendelijker uit. We hebben een aantal haakpatronen voor je verzameld zodat je er zelf één kan maken. Voor het haken van een spin heb je in principe maar één kleur garen nodig. Je kunt natuurlijk kiezen voor het klassieke zwart of bruin, maar je mag ook best een groene, blauwe of zelfs roze spin maken.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Haakvlog: Spin haken van african flowers #haken #crochet #africanflower #larriecraftsNL

In dit vlog neem ik je mee in het proces van het maken van deze leuke knuffelspin. Ik haakte hem met Scheepjes Softfun en … Lees alles

Maar waarom zou je een spin haken denk je misschien. Allereerst kan een spin met een beetje kleur en vrolijke oogjes een hartstikke leuke knuffel zijn voor een kind. Maar je kunt ook een spin maken om je huis in Halloweensferen te brengen. Genoeg redenen om een keer een spin te haken. We zijn benieuwd hoe die van jou eruit komt te zien. 

7+ Leukste Spin patronen

1. Spin Haken Voor Halloween; Gruweleuk!

Het is weer bijna Halloween en dat betekent dat het tijd is voor een aantal gruwelijke haakpatronen! Of je nu op zoek bent naar spinnenwebben, skeletten of heksen, ik heb een aantal leuke patronen voor je verzameld. Deze verschrikkelijke spinnen zijn gemaakt door Sarah Zimmerman van RepeatCrafterMe.com. Sarah maakt altijd de leukste en meest originele haakpatronen, dus als je nog wat inspiratie nodig hebt voor je Halloween-haakprojecten, moet je zeker even naar haar site kijken.

2. Gratis Patroon Vrijdag! Spookachtige Koord van Schapen(ish) Spinnen

September is mijn favoriete maand omdat mijn gezin dan begint met het decoratie maken voor Halloween. Deze jaar heb ik gebruik gemaakt van de prachtige kleuren van de Sheep(ish) garen van Caron en daar verschillende kleurrijke spinnen mee gemaakt. Met behulp van een haaknaald en zwarte draad heb ik een web gemaakt om de spinnen aan op te hangen. Nu is mijn huis klaar voor een vrolijk Halloween!

3. Patroon Harige Harry Spin

Patroon Harige Harry Spin Hoe maak je hem? Dit spinnende katje is gehaakt van wol en heeft een schattig, harig uiterlijk. Het patroon is eenvoudig te volgen en je kunt hem in elke kleur haken die je wilt! Benodigdheden: – Wol in twee verschillende kleuren (ik gebruikte grijs en wit) – Haaknaald in maat 3 mm – Stofscherm of stopnaald – Vulsel (ik gebruikte polyester vulling) – Naald en draad om de ogen te bevestigen Instructies: 1. Haak 6 losse haken in de grijze wol met haaknaald 3 mm. Sluit tot een ring met een halve steek. 2. *Haak 2 steken in elke losse haak van de vorige toer (= 12 steken). Sluit tot een ring met een halve steek.* Herhaal van * tot * nog 2 keer (= 24 steken). 3. *Haak 1 steek in de eerste los

4. Spin Haken Voor Halloween; Gruweleuk!

Halloween is een geweldige tijd om creatief te zijn met uw kostuum. Of je nu een kostuum voor jezelf of iemand anders maakt, er zijn ontelbare mogelijkheden. Eén van de leukste dingen aan het maken van een Halloween-kostuum is het toevoegen van enge details. Een populaire manier om dat te doen is door spin haken toe te voegen aan het kostuum. Spin haken zijn gemakkelijk te maken en kunnen aan bijna elk soort kostuum worden toegevoegd. Als je een eng kostuum wilt maken, overweeg dan om spin haken toe te voegen.

5. Temperatuur Deken Haken

Temperatuur deken haken Het kan erg koud zijn ’s winters, vooral als je niet genoeg dekens hebt. Een oplossing is een temperatuur deken haken! Dit is een deken die je extra warm houdt tijdens de koude wintermaanden. Je kunt ze gemakkelijk zelf maken met een paar simpele haakpatronen. Als je een temperatuur deken wilt haken, heb je een aantal verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld een wafelsteek gebruiken, wat een populair patroon is voor deze soort dekens. Er zijn ook andere patronen die je kunt gebruiken, zoals het granny square-patroon of het ribsteeksjaal-patroon. Wat je patroon ook is, zorg ervoor dat je haaknaald en garen stevig genoeg zijn om tegen de kou te kunnen!

6. Spin Haken Voor Halloween

Halloween is een geweldige tijd om uit te pakken met alle soorten griezelige en spooky versieringen. Het is ook een geweldige tijd om je creatieve vaardigheden te gebruiken om unieke en aangepaste Halloween-decoraties te maken. Spin haken zijn een geweldige manier om wat extra dimensie toe te voegen aan uw Halloween-versieringen. Ze zijn gemakkelijk te maken met eenvoudige materiaal en kunnen worden aangepast aan elk thema dat u voor uw Halloween-viering kiest.

7. Rudolph Ornament Free Crochet Pattern

Deze schattige Rudolph Ornament kan gemaakt worden met behulp van deze snelle en eenvoudige gratis haakpatroon. Maak er één om te gebruiken als perfecte cadeautop voor vrienden en familie.

Plaats een reactie