Engeltjes Haken (17+ Gratis Haakpatronen)

Als de ‘R’ in de maand zit kruipen we vanzelf wat vaker voor de kachel en beginnen we halsreikend uit te kijken naar de gezellige feestdagen. Veel mensen kunnen niet wachten voordat ze de kerstboom kunnen opzetten, de lichtjes op kunnen hangen en de kerststal kunnen inrichten. Bij een kerst met een kerststal horen engeltjes. Die kun je zelf heel eenvoudig maken dankzij de haakpatronen die we voor je hebben verzameld.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Engel J meehaaktutorial deel 1. Haak deze engel binnen 1 uur!

Je kunt engeltjes haken voor in de kerstboom, voor bovenop de kerststal, als gezellige slinger, of als knuffelpop. De mogelijkheden zijn eindeloos. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om een engeltje te haken. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar haaknaalden en wit garen. Wil je liever een kleurtje dan kan dat natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor hemels blauw, fris geel, of pauselijk paars. Het maken van engeltjes is een project dat niet zoveel tijd in beslag neemt. Op een avond kun je heel eenvoudig een paar engeltjes haken.

17+ Beste Engeltjes

1. Kerstavond Cal. We haken samen 1 van mijn favoriete engeltjes in 1 uur.

2. Gehaakte engeltjes van juf Sas

O helaas het ritme van elke week een kerstpatroon is niet gelukt door drukte en andere prioriteiten maar goed de rust is een beetje weergekeerd en ik heb eindelijk weer een kerstpatroon gemaakt, ditmaal hele leuke lieve engeltjes. De engeltjes zijn simpel te haken, ik heb er restjes wol voor gebruikt. Je kan de engeltjes in 1 kleur haken maar je kan er ook voor kiezen om bv de vleugeltjes (het hartje) in een andere kleur te haken. De achterkant van het engeltje is ook super leuk door het geha…

3. Kerstengeltjes haken (met foto’s)

4. Haken :: Haakpatronen :: Gratis haakpatronen

Kerst engeltjes om te haken. Dit gratis patroon komt uit Phildar Noël 604 en is gratis te downloaden. Gebruikte garen voor deze engeltjes is Phildar Myriade.

5. Tip: Engeltjes van Atty’s

Tip! Wil je een leuk klein haakwerkje voor december? Ik vind de engeltjes van Atty’s zo leuk! Je kunt ze ergens ophangen, misschien zelfs een hele boom ermee vullen, maar zijn ook erg leuk als op een kerstkaartje of als versiering op een cadeautje! Ik heb de engeltjes gemaakt van restjes katoen en een dikke haaknaald, maar je kunt ze van elk materiaal en in elke dikte maken. Het patroon is geschreven in het Engels. Als je dat niet prettig vind kun je gebruik maken van de teltekening en er staan duidelijke foto’s. Echt een aanrader dus! Het randje om de jurk is mijn eigen inbreng. Ik heb om de cirkel een rand van lossen gehaakt. Niet te strak, want anders trekt de cirkel een beetje krom. Zo krijgt het engeltje ook nog iets van mijzelf.

6. Haakpatroon Engel Mathilde

Een gratis Nederlands haakpatroon van een engel. Wil jij deze engel ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Engel Mathilde .

7. Gehaakte engeltjes

Vorig jaar had ik op 2e kerstdag nog een extra kadootje nodig voor mijn moeder. En haakte ik deze engeltjes. Je vindt het patroon op de site van D-urable, een leuk, snel en eenvoudig patroon. Ook zeer geschikt om restjes garen bij te gebruiken, zoals ik deed voor de vleugels. Ik laat ze nu pas zien, omdat het vorig jaar anders te ver na kerst was geweest. En nu is het mooi op tijd om ze ook te haken als je dat leuk vindt.

8. Peg Doll Engeltjes

Peg Doll Engeltjes Deze Engeltjes zijn te schattig, ze zijn heel makkelijk te maken. Leuk voor jezelf of voor een cadeautje. Benodigdheden voor een Engeltje 1 Peg Doll 1 x Scheepjes Catona Acrylverf Bij verkoop van de Engeltjes graag vermelden naar idee en patroon van de Haakfabriek. Het patroon en omschrijving kan je hier vinden:

9. Kerstengeltjes haken (met foto’s)

10. Gehaakte engeltjes van juf Sas

O helaas het ritme van elke week een kerstpatroon is niet gelukt door drukte en andere prioriteiten maar goed de rust is een beetje weergekeerd en ik heb eindelijk weer een kerstpatroon gemaakt, ditmaal hele leuke lieve engeltjes. De engeltjes zijn simpel te haken, ik heb er restjes wol voor gebruikt. Je kan de engeltjes in 1 kleur haken maar je kan er ook voor kiezen om bv de vleugeltjes (het hartje) in een andere kleur te haken. De achterkant van het engeltje is ook super l

11. Kerst Engeltjes

12. Gehaakte engeltjes van juf Sas

O helaas het ritme van elke week een kerstpatroon is niet gelukt door drukte en andere prioriteiten maar goed de rust is een beetje weergekeerd en ik heb eindelijk weer een kerstpatroon gemaakt, ditmaal hele leuke lieve engeltjes. De engeltjes zijn simpel te haken, ik heb er restjes wol voor gebruikt. Je kan de engeltjes in 1 kleur haken maar je kan er ook voor kiezen om bv de vleugeltjes (het hartje) in een andere kleur te haken. De achterkant van het engeltje is ook super leuk door het geha…

13. Engelen haken voor Kerst

Engelen haken: Engelen mogen niet ontbreken in het haak repertoire van Kerst. Daarom hebben we voor jullie op het internet enkele haakpatronen opgezocht.

14. Engeltjes haken, Crochet Angel

15. Engeltjes haken, Crochet Angel

Blog over interieur, brocante, creativiteit, haken

16. Gehaakte Kerst Engeltjes

17. Engeltje Haken

18. ahoy

Plaats een reactie