Slinger Haken (12+ Gratis Haakpatronen)

Wie houdt van haken weet ondertussen dat je bijna alles kunt maken met een paar haaknaalden en garen. Van plantjes, tot knuffels en plantenpothangers, je kunt het allemaal haken. Het is dan ook niet zo gek dat je ook zelf een slinger kunt haken. Vanaf nu hoef je niet meer naar de winkel voor een slinger van plastic of papieren vlaggetjes. Je kunt ze heel eenvoudig zelf maken.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Vlaggen slinger haken - Fijne verjaardag Bianca - Nederlands

We hebben patronen voor het maken van een slinger hier verzameld. Kies bijvoorbeeld voor traditionele effen gekleurde vlaggetjes, of gebruik een vrolijk kleurtje of patroontje. Maak je een slinger dan is het heel leuk om lekker veel kleurtjes te gebruiken. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld restjes garen gebruiken. Je kunt ook letters verwerken in je vlaggetjes. Maak bijvoorbeeld vlaggetjes met ´Gefeliciteerd´ of ´hiep hiep hoera´. 

12+ Beste Slinger

1. DIY: Slinger haken van restjes wol

2. Slinger haken, een project voor restjes

Dit is typisch zon project voor restjes: een gehaakte slingerketting. In dit blog lees je hoe je te werk gaat. Veel plezier!

3. Haakpatroon Slingers

Een gratis Nederlands haakpatroon van slingers. Wil jij deze slingers ook haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Slingers .

4. Haakpatroon Slinger met huisjes

Een gratis Nederlands haakpatroon van een slinger met huisjes. Leuk om iemand cadeau te doen die een nieuwe woning heeft!

5. Slingers haken

Het is nog november en toch… zag ik de eerste kerstbomen al voorbij komen op social media! Om ook een beetje in de stemming te komen bedacht ik dat het leuk zou zijn om een kerstachtig patroontje te bedenken en..

6. Vintage doily slinger haken

Tussendoor haakte ik deze frisse vrolijke slinger van halve doilies voor de verjaardag van onze lieve peuter. Nu hangt er bij ons in huis in elke kamer altijd een slinger. Het ziet er zo kleurrijk …

7. Slinger Halve Maantjes

8. Vrolijke Vlaggenlijn haken..!

Zoooooo blij ben ik met onze nieuwe tuin!! Het voelt echt als een tweede thuis :) Binnenkort de foto’s van het eindresultaat maar we moeten nog een stukje schilderen… Nu we de eerste heerlijke warme en zonnige dagen al achter de rug hebben weet ik hoe fijn ik het vind.

9. Haak je eigen slingers! | Libelle

Een feest is pas compleet met feestelijke slingers. Pak dus je bolletjes wol en haaknaalden uit de kast en ga aan de slag! Haak zelf slingers; een …

10. Ibiza slinger haken met patroon

Al een tijdje wilde ik graag wat voor mijn zusje haken. We zochten samen op Pinterest voor inspiratie en kwamen toen deze Ibiza vlaggetjeslijn tegen. Ik haakte met byClaire garen nr. 2, haaknaald …

11. Herfst Archieven

Haakpatronen – Informatie over haken – Reviews over haakboeken

12. Gehaakte slinger

Wat een leuke reacties kreeg ik op deze foto die ik op Instagram plaatste. Aan jullie reacties te zien ben ik niet de enige die de slinger in mijn ‘haakhok’ leuk vind, dus ik dacht ik deel het patroontje met jullie. :) Ik heb het ergens ook uitgeschreven, maar dat steno moet eerst worden ontcijferd, dus vooralsnog moeten jullie het even doen met een diagram die ik ergens in de diepste spellonken van het web heb gevonden. Lijkt mij geen probleem, hij is best simpel. Veel plezier!

13. Er is er een jarig

Dochterlief is bijna jarig. Een mooie gelegenheid om op zoek te gaan naar leuke patronen voor een gehaakte slinger. Een hele eenvoudige vlaggenlijn vond ik in de tutorial voor vlaggetjes van Candy Addict. Deze haakte ik met katoengaren, haaknaald 3.0. Het resultaat is mooi fijn. Eerder maakte ik al een vrolijke vlaggenlijn in roze, blauw en groen. Ik gebruikte hiervoor het patroon van de vlaggenlijn van Ak at home. En voor mijn dochter een zelfde slinger in de kleuren van haar kamer in haar (en mijn) favoriete kleuren. Vanuit dit patroon kun je natuurlijk verder werken. Hoe meer randen en kleuren, hoe feestelijker het vlaggetje wordt. Meer leuke slingers vind je hier: campingslinger van W!MKE de gepimpte versie van de vlaggenlijn van 1Candy Addict cupcake-slinger van Rocknrollbride granny heart triangle van Loopsan

1 gedachte over “Slinger Haken (12+ Gratis Haakpatronen)”

Plaats een reactie