Kerst Haken (12+ Gratis Haakpatronen)

Als de R weer in de maand komt beginnen we allemaal te verlangen naar de gezellige feestdagen. De dagen worden korter, de blaadjes vallen van de bomen en het wordt kouder. Tijd dus om met een paar haakpennen op de bank te kruipen en leuke kerstversiering te maken. We hebben een aantal patronen voor je bij elkaar gebracht zodat je zelf je volgende project voor de kerst kunt uitkiezen.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Knitted Christmas Ball Ornaments Pattern

Maak bijvoorbeeld een vrolijke kerstgnoom die jou en je gezin beschermt tijdens de koude maanden rondom kerst. Maar je kunt natuurlijk ook wat meer traditionele kerstdecoratie maken zoals een mooie witte kerstengel voor boven de kerststal, gehaakte kerstballen, kerstmannen of kerststerren. De mogelijkheden zijn eindeloos, met deze patronen zul je dan ook heel wat avondjes zoet zijn. 

12+ Beste Kerst

1. Kerstballen haken? De 10 leukste haakpatronen op een rij!

2. Christmas Tree Garland

Today we are going to learn how to crochet a Christmas tree. There are numerous different ways in which we can crochet a Christmas tree.

3. Wolplein AdventsCALender Haakpatronen

Alle haakpatronen van de Wolplein AdventsCALender 2015 vind je hier!

4. Gehaakte engeltjes van juf Sas

O helaas het ritme van elke week een kerstpatroon is niet gelukt door drukte en andere prioriteiten maar goed de rust is een beetje weergekeerd en ik heb eindelijk weer een kerstpatroon gemaakt, ditmaal hele leuke lieve engeltjes. De engeltjes zijn simpel te haken, ik heb er restjes wol voor gebruikt. Je kan de engeltjes in 1 kleur haken maar je kan er ook voor kiezen om bv de vleugeltjes (het hartje) in een andere kleur te haken. De achterkant van het engeltje is ook super l

5. Kerstballen haken? De 10 leukste haakpatronen op een rij!

6. Kerstversiering haken: decoratieve hulstblaadjes voor in de kerstboom.

Deze hulstblaadjes zijn ontzettend leuk als kerstdecoratie of om te haken voor Kerst en aan iemand cadeau te geven. Een gehaakt hulstblaadje met rode besjes is niet alleen origineel als kerstversiering in de kerstboom, maar ook als kerstdecoratie op je feestelijk gedekte tafel. Of als extra kerst versiering in een kerststukje! Hoe je deze leuke en schattige versiering voor Kerst kunt haken, leer je in deze instructievideo van Handwerkles. Onder de video kun je het geschreven haakpatroon nog eens rustig nalezen.

7. Kerstboompjes haken/maken

Het idee voor deze kerstboompjes vond ik terug als schetsje in mijn haak-brei-schrift. Geen idee meer hoe ik er op ben gekomen. Misschien da…

8. Kerst-stalletje (met patroon)

In nummer 51 van Hendes Verden, de ‘deense libelle’, zag ik een Jozef, Maria en het kindje in de kribbe. Ik vond het zo schattig, dat ik er …

9. Tomte Archieven

Haakpatronen – Informatie over haken – Reviews over haakboeken

10. Kerstklokken haken…!

Kling klokje klingelingeling…! Bij Kerst hoort een klokje, en dat haak ik maar al te graag :) Ik maakte een simpel haakpatroontje dat altijd leuk blijft en op heel veel manieren te gebruiken is… Je kunt ze natuurlijk in elke gewenste kleur haken en zo veel versieren als je zelf wilt. Ik hou zelf van […]

11. Amigurumi Rollie The Reindeer Free Pattern

Amigurumi free patterns and step-by-step crochet tutorials… One of the free amigurumi crochet patterns we will share today is the amigurumi reindeer, whose photos and design belong to Olga Shkarlatyuk. You can learn how to crochet these reindeer using the free amigurumi pattern.

12. Crochet Creative Coasters For Christmas

It’s the easiest and an amazing coasters for Christmas to make. These Christmas baubles can be used also as decoration.

13. Kerstboom patronen

Alle patronen van kerstbomen vind je op deze pagina’s van Haakinformatie verzameld. Zoek je een patroon van een kerstboom, kijk dan in de patroon database.

1 gedachte over “Kerst Haken (12+ Gratis Haakpatronen)”

Plaats een reactie