Dino’s Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Ondanks dat dino´s al heel lang zijn uitgestorven spreken ze nog bij velen tot de verbeelding. Het is dan ook heel normaal om kinderen met dinokleren en dinospeelgoed rond te zien lopen. Ken jij een kind dat ook zo gek is op deze gigantische prehistorische dieren dan kun je dino´s haken om cadeau te geven. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Beginner tutorial: How to Crochet BABY DINOSAUR | Easy amigurumi for beginner

Hi guys! This is a beginner friendly crochet tutorial a BABY DINOSAUR from PLUSH yarn. Thank you for watching! I also have a … Lees alles

We hebben de leukste patronen om dino´s te haken hier voor je verzameld. Om deze patronen te maken is het handig dat je minimaal de basissteken kent. Daarnaast is het fijn als je al rondjes kunt haken en kunt meerderen en minderen. Wil je een dinosaurus haken voor een baby dan kun je die extra speciaal maken door er een mobiel met trekkoord van te maken waar een leuk muziekje uit komt. 

7+ Dino’s patronen

1. Pdf Deelvideo’s Deutsch Crochet Instruction Dino Bennet Dragon

Met deze haakset kun je een schattige Dino Bennet knuffel haken met verschillende wolvariaties. Dit zijn gedetailleerde instructies in het Duits die gemakkelijk te begrijpen zijn en gedetailleerde stappen bevatten met veel foto’s. Het is een ideale opdracht voor beginners, maar ook voor ervaren haaksters. Met behulp van de link die u na aankoop ontvangt, kunt u direct de instructies downloaden en beginnen met haken.

2. Haakpatroon Dinosaurus

Dino’s haken is een leuk en eenvoudig haakpatroon voor kinderen. Het patroon is eenvoudig te maken met een paar verschillende kleuren haakgaren. Je hebt ook een paar verschillende soorten haaknaalden nodig, maar je kunt ook gewoon een normale haaknaald gebruiken. Haak de volgende steken: 1 vaststeek in de 4e losse vanaf de naald (1 steek minder dan halverwege de rij) 2 lossen 1 vaste steek in de 3e losse (halverwege de rij) 2 lossen 1 vaste steek in de 2e losse (1 steek meer dan halverwege de rij) herhaal van *-* tot je 12 steken hebt gehaakt. Haak dan 1 keer om en ga verder met het patroon.

3. Safi de Dino van

Dino’s haken is een blog over het maken van sieraden met haaknaalden. Dino is een ervaren haakster die graag deelt wat ze weet over het haken van sieraden. In dit artikel deelt Dino een aantal tips voor beginners.

4. Dino Haken ^ Gratis Patroon

Dino’s haken is een leuk en eenvoudig project voor beginners. Het resultaat is een schattige en unieke haakdolly. Het patroon is vrij eenvoudig, maar het resultaat zal zeker indruk maken op je vrienden en familie. Dit project is geschikt voor beginners die net begonnen zijn met haken. Je hebt slechts basale haakvaardigheden nodig om dit patroon te kunnen volgen. Het patroon is ook geschikt voor gevorderde hakers die op zoek zijn naar een snel en simpel project. Je hebt de volgende materialen nodig om dit project te kunnen maken: -Een lichtgewicht haaknaald in maat 3,5 mm -Wol in verschillende kleuren (Ik heb gebruikt: roze, paars, lila, blauw, groen en geel) -Stijfsel (optioneel) -Naald om de stijfsel op te brengen -Schaar

5. Baby’s Dino Muts Met Kap Gehaakt Gratis Patroon

Deze Baby’s Dino-hoed met Cape Crochet Gratis Patroon is perfect voor de eerste fotoshoot van je baby, fotografie props, unieke baby shower cadeaus, verjaardag, kerstmis, Halloween kostuum, enzovoort.

6. Dino Rattle Free Crochet Pattern

Dino’s haken – Gratis patroon voor een dino-schommel Als je houdt van dinosaurussen en haken, dan is dit de perfecte combinatie! Dit schattige dino-schommelpatroon is helemaal gratis en supergemakkelijk te maken. Het resultaat is een schattig, zacht dino-kalfje dat je kunt verschonen met andere kleuren en details. Doe er je eigen draai aan!

7. Gratis Haakpatroon: Slapende Dino

Dino’s zijn populair! Haak je eigen slapende dino met dit gratis patroon. Dit patroon is gemaakt door IraRott en is geschikt voor beginners. Je hebt nodig: -Garen in verschillende kleuren (Ik heb Catona gebruikt van Scheepjes) -Haaknaald 3 mm -Stopnaald -Vulling (Ik heb polyester vulling gebruikt) -Scheermesje of schaar om losse draden af te knippen. Stappen: 1. Haak 24 lossen en sluit tot een ring met een halve stokslag (hss). *Let op! Als je een ander aantal lossen haakt, moet je het aantal steken in iedere toer aanpassen zodat het patroon nog steeds rond blijft.* 2. Haak 2 vasten in de ring, *haak in de 2e losse* en ga verder met 1 vast, 2 lossen, 1 steek omhoog halen* herhaal van * tot * nog 11x. Sluit de to

Plaats een reactie