2 Stokjes Samen Haken (11+ Gratis Haakpatronen)

Als je begint met haken zul je er snel achter komen dat niet alle haakprojecten bestaan uit rechte stukken. Kies je voor een dynamisch haakwerk zoals een knuffel of kinderkleertjes dan zul je af en toe moeten minderen. Dat wil zeggen dat je van 2 steken 1 steek maakt. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Twee Stokjes Samenhaken - tutorial Haaktechniek | Gek op Haken

Wil je tijdens het haken minderen dan kan dat op verschillende manieren. Een van die manieren is door 2 stokjes samen te haken. Hoe je dat doet, vind je in de haakpatronen die we hier voor je hebben verzameld. Heel eenvoudig gezegd haak je wel de eerste steek, maar stop je de haaknaald niet in de volgende steek van de vorige toer. Het is even uitproberen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt zul je zien dat het niet zo ingewikkeld is. 

7+ Beste 2 stokjes samen

1. Hoe haak je 3 stokjes samen

nieuwe haaktechniek: hoe je drie stokjes samen kan haken. Met Pima katoen en een 5mm haaknaald en alles wat hoeft te doen is de instructies te volgen om niet alleen drie, maar ook 2 of 4 steken samen te haken om een driehoekige vorm te creëren.

2. How to Double Crochet 2 Together (DC2TOG)

3. Double Crochet 2 Together (DC2tog)Tutorial + Video

Learn how to double crochet 2 together. Photo and video tutorial is included for all level of crocheters. Dc2tog crochet abbreviation tutorial.

4. crochet * start dekentje

Dekentje… Start van een nieuw project… Zo maak je het: T1: haak 12 stokjes in een cirkel T2: haak 2 stokjes samen tussen elk …

5. VIDEOS VAN HAAKPATRONEN

Haken,haakpatronen,gratis haakpatronen,alles over haken, haakblog,nederlandse haakpatronen, handwerk,creatief,handmade,lindevrouwsweb

Plaats een reactie