Konijnen Haken (13 Gratis Haakpatronen)

Ben je op zoek naar een patroon om een cadeau te haken voor een jong kind dan kun je kiezen voor een konijntje. Elk kind vindt een konijn leuk, en dat begrijpen we heel goed. Zo´n schattig pluizig beestje met grote hangoren is hartstikke schattig. Met een gehaakt konijn als verjaardagscadeau weet je zeker dat je goed zit. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Mimi The Konijn Amigurumi Haakpatroon Nederlands

Mimi het konijn Amigurumi haakpatroon Nederlands

Leer Amigurumi’s knuffels haken! Mimi het konijn is een makkelijk en snel project, ideaal voor beginners. Alle stappen worden … Lees alles

We hebben een aantal haakpatronen verzameld zodat je zelf aan de slag kunt met het haken van een konijn. De haaksteken die je moet gebruiken om het konijn te maken zijn niet zo ingewikkeld, maar een beetje ervaring met haken is wel handig. Voor de kleine onderdelen, overgangen en wisselende kleuren is het handig als je al regelmatig gehaakt hebt. Wil je het konijntje echt sprekend maken dan kun je ervoor kiezen om kralen of drukoogjes van de hobbywinkel te gebruiken. 

7+ Leuke Konijnen patronen

1. Haken: Alexia het Konijn, Gratis Haakpatroon

Het is een eenvoudig patroon dat geschikt is voor beginners. Het resultaat is een schattig konijn, dat je kunt gebruiken als knuffel, als decoratie of als cadeautje.

2. Haakpatroon Konijn Pitsy

Het patroon is gemakkelijk te volgen, waardoor iedereen het kan maken. Je kunt ook de kleuren kiezen die je leuk vindt, zodat je een eigen konijn Pitsy kunt maken!

3. Haken: Alexia het Konijn, Gratis Haakpatroon

Alexia het Konijn is een gratis haakpatroon dat je kunt downloaden op het internet. Het patroon bevat 12 haakvarianten om je eigen konijn te haken. Je hoeft alleen maar de juiste lengte en breedte van het konijn te weten, het patroon toevoegen aan je favoriete online haakprogramma en je kunt beginnen! Je kan het patroon downloaden via de website van Alexia het Konijn. Je moet dan wel akkoord gaan met de voorwaarden van deze website. Als je akkoord gaat, ontvang je per email een link naar de downloadsite. Ook kun je de downloadsite volgen via onderstaand link: https://www.alexiahetkonijn.nl/haak-patroons/alexia-het-konijn/. Het patroon bevat 12 haakvarianten die wij samengesteld hebben naar gelang onze bezoekers feedback gegeven. Er zitten verschillende patronentjes in, zodat iedereen zich gemakkelijk kan amuseren met zijn of haar eigen kon

4. Gezellige Konijnen

Heerlijk eten met konijnen! Heerlijk eten is het zeker, maar dan wel met lekkere, gezellige konijnen. Konijnen zijn heel lekker en je hoeft ze niet heel zwaar te voeren. Je kan ze ook in verschillende soorten en smaken bereiden. Wil je er wat meer van weten? Bekijk dan ons blogartikel over gezellige konijnen haken!

5. Haakpatroon Konijnen Haken Instructie Voor Beginners

Vandaag start het 3e deel van de Pasen CAL2019 in onze Facebookgroep CuteDutchies! Deze week gaan we de armen en benen haken, dus bestel snel een pakket als je deze nog niet hebt. We gaan van start, dus zit je er klaar voor? Laat het ons weten en hopelijk haken we een prachtige knuffelkonijn.

6. Haken: Alexia het Konijn, Gratis Haakpatroon

Alexia het Konijn is een gratis haakpatroon dat je online kunt downloaden. Je hoeft alleen maar in te loggen op Alexia het Konijn en je kunt dan gebruik maken van de prenten die je in het patroon vindt. Je kunt ook jouw eigen prent maken, of gebruik je een bekende prent uit een andere webgame of film. Het haakpatroon bestaat uit 28 prentjes, waarvan 8 wit en 20 rood. Het is gemaakt voor kleine haken, dus je kunt ervoor zorgen dat alle haken goed blijven zitten door ze aan elkaar te knopen met een touwtje. Je hoeft alleen maar de juiste afmetingen te weten om deze haak te maken: de lengte van de haak, de breedte van de haak en de hoogte van de haak. Je kunt het patroon ook downloaden alsPDF-bestand, waarin alle informatie opgeslagen is zoals bijvoorbeeld afmetingen en werkwijze om het patroon

7. Konijnen Haken Haakpatroon door Vrouw

Het haakpatroon van een konijn is erg verschillend dan dat van een hond. Konijnen hebben meer poten dan honden en hebben daardoor minder grip op de grond. Dit maakt het probleem voor de Vrouw die konijnen wil harken veel lastiger. Konijnen haken doe je heel anders dan honden haken. Daarnaast hebben konijnen ook een heel apart haakpatroon. Hieronder leggen we je alle belangrijke informatie over het konijn haakpatroon door Vrouw op een rijtje. Wat zijn de voordelen van het haakpatroon van een konijn? Er zijn verschillende voordelen aan het haakpatroon van een konijn. Zo is het relatief moeilijk voor de Vrouw om ze te harken, wat tot grote frustraties leidt bij de harkster. Ook zouden ze vaak minder pijn veroorzaken bij hun prooi dan bij normale hondenharen. Daarnaast is het patro

Plaats een reactie