Hoed Haken (13 Gratis Haakpatronen)

Het leuke aan haken is dat je er werkelijk alles mee kunt maken. We zien de laatste tijd de leukste patronen voorbijkomen voor mooie kleding, leuke interieurdingen en andere accessoires. En ja, je kunt dus ook een hoed haken. Superleuk om te maken en bovendien hartstikke leuk en handig. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Haken

Haken - tutorial #25: winterhoedje

Je kunt eigenlijk elke denkbare hoed haken. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat ze iets slapper zijn dan hoeden die gemaakt zijn van vilt of ander stevig materiaal zoals stro. Maak bijvoorbeeld een fijne zomerhoed zodat je in de zomer beschermd bent tegen de warmte van de zon. Ook leuk is het maken van een kleine pothoed of fedora. Wikkel een witte of zwarte band om de rand voor een extra elegant resultaat.

7+ Prachtige Hoed patronen

1. Brim / Drops

Wie bewust of onbewust haar hoed aan of afzet? Is het nodig om een brim of drops te gebruiken? Hoed haken is niet alleen een taak voor de modellen, ook voor de menselijke bewoner is het belangrijk om zijn hoed goed in te houden. Er zijn verschillende redenen waarom je een brim of drops nodig hebt met je hoed. Hieronder vertellen we maar eens wat ze zijn en wat ze doen. Een brim of drops houdt je hoed droog tijdens de regenboog en beschermt hem tegen stof. Zij worden gemaakt van waterdichte materialen, die je hoed droog houden tijdens extreme weersomstandigheden. Ook helpen ze bij het voorkomen van sneeuwvlokken in je haar. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van brims en drops, kun je altijd even bij de winkel langsgaan om erachter te komen welke materialen er beschikbaar zijn

2. Mooie en Vrouwelijke Gehaakte Zonnehoedjes

Ik ben dol op haakwerk en het is zo jammer dat mensen ze niet vaker dragen. Zorg ervoor dat je er dit zomer een maakt!

3. Sombrero Sleutelhanger

Bedank je aanwezige bestuurder dit Cinco De Mayo met een super schattige gehaakte sombrero sleutelhanger! Een patroon dat snel werkt en leuk en feestelijk is voor de feestdag! Materialen: – Bernat Super Value Yarn in Havermout, Aardbei, Lush, en Bright Yellow. Shop alle kleuren op Yarnspirations.com. – Crochet Hook maat H – Borduurnaald – …

4. Prinsjesdag: de Gebreide Of Gehaakte Hoed

Prinsjesdag is de dag van de gebreide of gehaakte hoed. Deze traditie is ontstaan uit traditionele voorkeuren over het haken van een hoed. Vroeger werd erop gewezen dat het op prinsjesdag een goede zaak was om je hoed te laten haken, omdat je dan aanzien zou verwerven bij je vrienden of familie. Deze traditie wordt getolereerd door velen, omdat ze denken dat het een symbolische handeling is die ons aan het feestmaal betrekt. Er zijn veel verschillende manieren om een hoed te haken, maar de meest populaire variant is het haken met een gebreide of gehaakte knoop. Deze moet altijd goed doordacht worden, want anders kan het resulteren in een slechte uitwerking.

5. Haakpatroon Stoere Sjaal

Wil je ook zo’n stoere sjaal haken? Kijk dan op onze website voor een gratis haakpatroon in het Nederlands. Lees verder voor meer informatie over dit haakpatroon voor een stoere sjaal.

6. Handige Tips: een Muts Haken in Stappen

Brrr…tijd voor een warme muts! Wil jij ook zelf een muts haken? Lees in dit blog van Sandra hoe je dat in drie stappen doet. Haak je eigen muts en houd je hoofd lekker warm deze winter.

7. Cute Cow Bucket Hat Crochet Handmade Hat

Onze handgemaakte gehaakte buckethoeden zijn gebreid met 50% acryl en 50% katoen. Deze leuke hoeden bevatten geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Deze hoeden zijn geweldige cadeaus voor je vrienden en familie! Ik kan speciaal verzoeken aanvaarden! Je kunt contact met me opnemen voor verschillende kleuren en model ontwerpen! Maat; je moet je hoofd meten en je maat vinden in de maattabel in de laatste foto. S M L XL XXL VERZENDING: Verzendt binnen 1-3 werkdagen. Verenigde Staten: 1-7 werkdagen met USPS (United States Postal Service): $ 10 2-4 werkdagen met FedEx Express (Neem voor deze optie contact met mij op): $ 16,71 Verenigd Koninkrijk: 2-3 werkdagen met Ups: $ 18,84 Canada: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 17,94 Australië: 15-20 werkdagen met Deutsche Post: $ 24,91 3-5 werkdagen met DHL Express (Neem voor deze optie contact met mij op): $ 34,61 Finland: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 17,18 Frankrijk: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 16,93 Duitsland: 5 werkdagen met GLS dpd: $ 12,28 2-4 werkdagen met FedEx Express (Neem voor deze optie contact met mij op): $ 17,45 Griekenland: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 16,58 Ierland: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 17,18 Italië: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 16,93 Japan: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 26,56 Nieuw-Zeeland: 3-5 werkdagen met Deutsche Post: $ 24,91 Noorwegen: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 17,18 Zuid-Afrika: 3-5 werkdagen met FedEx Express: $ 28,46 Spanje: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 20 Zwitserland: 2-4 werkdagen met UPS Express: $ 18,84 Thailand: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 27,38 Nederland: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 17,45 Verenigde Arabische Emiraten: 2-4 werkdagen met FedEx Express: $ 28,65

Plaats een reactie