Luiaard Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Een luiaard is een zeer bijzonder dier dat leeft in Centraal-Amerika. De luiaard is zoals de naam al doet vermoeden een lui beest dat het grootste deel van de dag als een bolletje wol opgekruld in de boom ligt te slapen, soms tot wel 20 uur. Is hij wel wakker dan is hij vooral bezig met het eten van de blaadjes van de bomen, hierbij beweegt hij zo min mogelijk. Hij legt per dag namelijk nog geen 38 meter af.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Amigurumi Crocheted Sloth || Crocheting Pattern Tutorial Fundraiser

Worked entirely in the round ✐ Abbreviations and Stitches Used ✐ – ch : Chain Stitch – st : Stitch – sc : Single Crochet … Lees alles

Genoeg feitjes over dit bijzondere dier. Tijd om het te hebben over haken. We hebben een aantal haakpatronen voor je verzameld zodat je zelf een luiaard kunt haken om iemand mee blij te maken. Wil je een luiaard haken dan is het handig dat je al wat meer ervaring hebt met haken, met name voor de details zoals de tenen. Het is trouwens ook leuk om klittenband te bevestigen aan de pootjes zodat je de luiaard ergens aan kunt hangen, net zoals in het wild. 

7+ Makkelijke Luiaard patronen

1. Digitaal Patroon Luiaard Plantenhanger

Als je van haken houdt, dan is dit een leuk project om te maken. Een luiaard plantenhanger is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Je kunt er bijvoorbeeld je plantenwater in bewaren of er een leuke bloem in potten. Om dit project te maken, heb je het volgende nodig: -Het patroon (dit is een PDF-bestand dat je kunt downloaden op de website) -Garen naar keuze (ik gebruikte witte en zwarte katoengaren) -Haaknaald (maat 3 mm) -Scissors -Tape measure De eerste stap is het downloaden van het patroon. Het patroon is een PDF-bestand dat je kunt openen met Adobe Reader. Als je geen Adobe Reader hebt, kun je de gratis versie hier downloaden. Na het downloaden van het patroon, print je het uit op A4-formaat. Zorg ervoor dat je de pagina’s goed uitlijnt voordat je gaat knippen, want and

2. Gehaakte Luiaard Knuffellap

Na een paar dagjes hard werken, viel mijn oog op een boekje met haakpatronen voor lappenpoppen. Het diertje dat mij meteen aansprak was de luiaard. Ik ben meteen op zoek gegaan naar het juiste garen om mijn luiaard te haken en dat bleek uiteindelijk Scheepjes Softfun te zijn. Nu ben ik bezig met de laatste stapjes om mijn luiaard af te maken. Hij is echt schattig geworden!

3. Gehaakte Luiaard Knuffellap

Gehaakte Luiaard Knuffellap Dit is een patroon voor een gehaakte luiaard knuffellap. Het is een eenvoudig patroon dat geschikt is voor beginners. Je hebt nodig: -1 bol wol (geel, oranje of bruin) -1 haaknaald (maat 3,5 of 4) -1 paar ogen (optional) -Naald om de stukken aan elkaar te naaien Het patroon bestaat uit twee delen: het hoofd en de knuffellap. Het hoofd wordt gehaakt in een spiral, waarbij je elke rij iets minder gaat haken dan de vorige. De knuffellap wordt in twee helften gehaakt en daarna aan het hoofd bevestigd. Als je klaar bent, kun je de luiaard opfleuren met ogen of andere details.

4. Luiaard Archieven

Luiaard haken is een leuke manier om je tijd te verdrijven en tegelijkertijd iets moois te maken. Er zijn veel verschillende soorten luiaardhaken, dus er is voor ieder wat wils. Of je nu een beginner of gevorderde haakster bent, er is altijd wel een patroon dat bij je past. In dit artikel vind je verschillende luiaardhakenpatronen, van simpel tot ingewikkeld. Kies jouw favoriet uit en haak lekker aan de slag!

5. Awesome Crochet Sloths

Luiaards zijn de laatste tijd heel populair, en dat is niet voor niets! Ze zijn schattig, ze zijn lui en ze zijn ontzettend makkelijk om te haken. In dit artikel leer je hoe je een schattige luiaard kunt haken met behulp van een eenvoudig patroon. Je hebt nodig: -Garen in twee verschillende kleuren (ik gebruikte bruin en grijs) -Een haaknaald in maat 4 mm -Stuffing -Een schaar 1. Haak 6 losse steken met de grijze draad. Sluit de ronde met een halve steek. 2. *Haak 2 vasten in elke steek* rondom. (12 st.) 3. *Haak 1 vaste, 2 vasten in de volgende steek* rondom. (18 st.) 4. *Haak 1 vaste, 1 vaste, 2 vasten in de volgende steek* rondom. (24 st.) 5. *Haak 1 vaste, 1 vaste, 1 vaste, 2 vasten in de volgende

6. Haken: Otis Luiaard (haakpatroon Pica Pau Deel )

Otis Luiaard is een schattig haakpatroon van Pica Pau. Het patroon is eenvoudig en snel te maken, zodat je binnen no-time een leuk klein luiaardje in elkaar kunt haken. Dit patroon is geschikt voor beginners.

7. Luiaard Plantenhanger Haakpatroon

Luiaard haken is een leuke en ontspannende hobby die je kunt doen om mooie plantenhangers te maken. Er zijn veel verschillende soorten luiaard haakpatronen beschikbaar, dus je kunt precies het ontwerp maken dat je wilt. Als je net begint met luiaard haken, dan kan het handig zijn om een eenvoudig patroon te volgen. Op die manier kun je leren hoe je de basissteken moet uitvoeren en hoe je het patroon moet lezen. Eenmaal je de basics onder de knie hebt, kun je gaan experimenteren met andere patronen en technieken. In dit artikel vind je een stap-voor-stap uitleg over hoe je een luiaard plantenhanger kunt haken, inclusief een eenvoudig haakpatroon. Als je na het lezen van dit artikel nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Plaats een reactie