Dino Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Jonge kinderen zijn vaak ontzettend aangetrokken tot dino´s. Misschien komt het omdat ze zo vaak in films, cartoons en prentenboeken voorkomen, maar hoe dan ook, je zult een kind heel blij maken met een zelfgehaakte dino. Wil je een dino haken bekijk dan snel onze patronen en ga vandaag nog aan de slag. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

Dino haken - met patroon en werkwijze - Zelf knuffels haken

Wil je meer ideeën? Bekijk dan mijn website www.jufjannie.nl. Lees alles

Je kunt de dino zo groot of klein maken als dat je zelf wil, en bovendien kun je zelf de kleur bepalen. Dino´s zijn vaak groen, maar niets houdt je tegen om een andere kleur te gebruiken. Een zelfgehaakte dino is ook een leuk cadeau voor een pasgeboren baby. Houd er dan wel rekening mee dat je kiest voor zacht garen dat het tere huidje van de baby niet irriteert. 

7+ Leukste Dino patronen

1. Gratis Haakpatroon: Slapende Dino

Dino’s zijn een van de populairste dieren om te haken. Deze schattige slapende dino is perfect voor beginners. Het patroon is eenvoudig te volgen en je kunt het haakwerk in een paar uur afmaken.

2. Haakpatroon Dinosaurus

Met dit leuke en vrij eenvoudige haakpatroon kun je een grappige en schattige dinosaurus knuffel haken. Je krijgt hierbij duidelijke stap-voor-stap-instructies, zodat je de knuffel gemakkelijk kunt volgen. Neem de tijd om de dinosaurus tot leven te brengen en geniet van het haken!

3. Knuffel / Rammelaar ‘dino’

Deze schattige, kleine dino is perfect als knuffel of rammelaar voor je kleintje. Hij is gemaakt van zacht katoen en heeft leuke details, zoals een stippellijnpatroon op zijn rug en schattige staart. Dit patroon is eenvoudig te haken, dus het is perfect voor beginners. Je kunt ook spelen met de kleuren om je eigen unieke dino te maken.

https://nl.pinterest.com/pin/340373684349562143/

4. Dino (the Flintstones) Patroon van Grietje Crespo

Met de PDF-patroon kun je een Dino haken, de vriendelijke ‘dinosaurus-hond’ uit De Flintstones. Volgens de aanwijzingen van het patroon kun je een grote, compacte amigurumi haken, bestaande uit een paar stukken, perfect om mee te spelen met de kleintjes thuis. Net als bij al mijn amigurumis is hij helemaal zacht en kun je hem haken met alleen de basis haaksteken (magische ring, vaste steken, losse steken, toenemen en afnemen) en zonder kleurveranderingen. Het is de ideale amigurumi om mee te gaan met de andere personages uit de ‘The Flintstones’-collectie, maar ook alleen als een schattig knuffelbeest klaar om te knuffelen. Het patroon bevat: De steken die nodig zijn om

5. Mooi Haken Voor je Kind: Haakpatroon Dinosaurus

Als je op zoek bent naar een leuk haakpatroon voor je kind, kijk dan eens naar het patroon van deze schattige dinosaurus. Het is een eenvoudig patroon dat geschikt is voor beginners, dus als je nog nooit eerder hebt gehakt, is dit een perfect project om mee te starten. Je zult nodig hebben: -Garen in verschillende kleuren -Een haaknaald in maat 3 mm -Stofscharen -Naald en draad Volg het patroon en haak stap voor stap deze schattige dinosaurus. Als je klaar bent, kun je hem aanpassen met verschillende kleuren of accessoires. Laat je creativiteit de vrije loop en maak iets unieks!

6. Hanger ‘dino

Dino haken is een leuke en eenvoudige manier om je eigen unieke hangertjes te maken. In deze handleiding leer je hoe je een hanger in de vorm van een dinosaurus kunt haken. Het materiaal dat je nodig hebt voor dit project is: -Garen in twee verschillende kleuren -Haaknaald nr. 3 -Stijltang – Schaar 1. Begin met het haken van de staart van de dinosaurus. Maak een lange ketting met steken met behulp van de ene kleur garen. Zorg ervoor dat de ketting lang genoeg is om rond het lichaam van de dinosaurus te passen. Haak dan twee losse steken in elke steek van de ketting (dit zijn de achterste poten). 2. Vervolgens ga je het lichaam van de dinosaurus haken. Haak hiervoor een aantal losse steken in de bovenkant van de staart (dit is het beginpunt van het lichaam). Haak dan in een spiraal rondom het lich

7. Pdf Haakinstructie Dino Bennet

In onze webshop vind je de perfecte wollenset: https://www.leami.de/haekelset-dino-bennet-von-leami-diy-paket/a-1302. De maat van het wollenset verschilt afhankelijk van de gebruikte wol, het haaknaald model en of je stevig of losjes haakt.

Plaats een reactie