Sinterklaas Haken (7 Gratis Haakpatronen)

Jonge kinderen kijken al weken, zo niet maanden uit naar de komst van Sinterklaas en zijn pieten. Om het wachten leuker te maken kun je een sinterklaas haken om cadeau te doen of te gebruiken als versiering in huis. Om een sinterklaas te haken is het handig dat je de basissteken van haken goed onder de knie hebt en daarnaast is het fijn als je kunt minderen.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Nl

how to make crochet santa claus -- christmas decorations -

how to make crochet santa claus #santaclaus #christman #christmasdecorations #newYear Kevin MacLeod adlı sanatçıya ait … Lees alles

Wil je het helemaal compleet maken dan heb je eigenlijk ook een staf nodig. Gebruik hiervoor een ijzerdraadje waar je garen omheen haakt. Vind je het lastig om de details zoals de ogen, mond en het kruis op de mijter te haken dan kun je die ook borduren. Het is ook leuk om de mijter, staf en mantel apart te maken zodat kinderen sinterklaas zelf kunnen aankleden. 

7+ Leuke Sinterklaas patronen

1. Sint en Piet Haken

Sint en Piet haken is een leuke manier om je Sinterklaas-cadeau te personaliseren. Haak een paar Sint- en Piet-figuren voor je vrienden of familie, of maak er een uniek kado van door er een foto op te haken. Er zijn allerlei verschillende patronen beschikbaar, dus je kunt altijd iets vinden dat bij je past. Wanneer je Sint en Piet haakt, gebruik dan stevige garens en naalden om ervoor te zorgen dat je project stevig blijft. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de lijnen strak zijn, zodat je niet met wiggly lines left. If you’re not sure how to get started, there are plenty of YouTube tutorials and blog posts that can help you out. And if you get stuck, don’t hesitate to ask a friend or family member for help. With a little practice, you’ll be able to make some amazing Sint and Piet creations in no time!

2. Sint en Piet Peg Doll Haken

Met deze benodigdheden maak je eenvoudig een Sinterklaas en Piet peg doll. Begin met het haken van de mijter, de baard, de mantel en de kraag. Verdeel de kleuren naar keuze en voeg een veer toe aan de baret. Als je klaar bent, bevestig je alles om je peg doll en heb je een leuke Sinterklaas en Piet om te knuffelen!

3. Haakpatroon Koukleumpjes Sint en Piet

4. Sinterklaas Haakpatronen

Sinterklaas is een traditie in Nederland en België waarbij kinderen hun schoen zetten op 5 december en Sinterklaas een cadeau in hun schoen brengt. Het haken van een Sinterklaaspop is een leuke manier om je kind te vermaken tijdens de feestdagen en er is een groot aantal patronen beschikbaar online. In dit artikel vind je 10 leuke en makkelijke haakpatronen voor Sinterklaas. Van eenvoudige mutsjes tot ingewikkelde kledingstukken, er is voor iedereen wel iets leuks te vinden!

5. Pietenmuts

Pietenmuts De Sinterklaasintocht is een van de meest populaire tradities in Nederland en Vlaanderen. Elk jaar komen duizenden mensen naar de straten om Sinterklaas te begroeten en zijn pieten. Pieten zijn de helpers van Sinterklaas die kleren dragen die overeenkomen met de kleuren van het land waar ze vandaan komen. In Nederland zijn de pieten gekleed in oranje, rood en wit, wat de kleuren van onze vlag zijn. Pietenmutsen zijn een belangrijk onderdeel van het pietenseizoen. Ze worden gedragen door pieten in alle soorten en maten, van klein tot groot. Pietenmutsen beschermen de pietenschouders tegen de kou en houden hun oren warm. Pietenmutsen zijn ook leuk om te maken! Er zijn allerlei verschillende soorten mutsen die je kunt haken, breien of knutselen. Het is heel gemakkelijk om een ​​p

6. Haakpatroon Sint

In dit patroon vind je alle materialen die je nodig hebt, stap-voor-stap instructies en foto’s om je te helpen.

7. Christel Krukkert

Christel Krukkert is een Nederlandse haakontwerpster en auteur. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in het haken van kleding, accessoires en decoraties. Haar werk is te zien in tal van boeken, tijdschriften en online publicaties. Krukkert is ook de bedenker van het merk “Haken met Christel”, dat een uitgebreid assortiment aan haakpatronen, garens, accessoires en workshops biedt.

Plaats een reactie