Stokjes Samen Haken (20 Gratis Haakpatronen)

Wie begint met haken zal als eerste leren om een opzetlus te maken, gevold door vaste, losse en stokjes. Stokjes kun je op allerlei manieren verwerken in je haakwerkjes. Het is een leuke manier om een patroon in je haakwerk te maken. Als je stokjes samen haakt dan krijg je een bijzonder leuk effect. We hebben een aantal patronen voor je verzameld waarbij gebruik gemaakt wordt van samen gehaakte stokjes.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Twee Stokjes Samenhaken

Twee Stokjes Samenhaken - tutorial Haaktechniek | Gek op Haken

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op ons kanaal. Bij Gek op Haken vind je gratis haakpatronen, inspiratie over haken, … Lees alles

Als je de basis onder de knie hebt zul je zien dat je ze voor van alles gaat gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld verwerken in granny squares. Dit zijn vrolijke vierkantjes waar je mooie gekleurde dekens, plaids, tassen of vesten van kunt maken. Hoeveel stokjes je samen wil haken is bovendien helemaal aan jou. Je kunt twee stokjes samen haken, maar je kunt er ook drie, vier of zelfs zes bij elkaar brengen. 

7+ Prachtige Stokjes samen patronen

1. Stokjes Samen Haken (minderen).

We vinden het leuk om stokjes samen te haken, en we willen graag delen hoe we dat doen! Er zijn twee manieren om stokjes samen te haken: een eenvoudige methode en een moeilijkere methode. We zullen beide met je delen. De eenvoudige methode is geschikt voor beginners. Je hebt alleen maar twee stokjes nodig die je aan elkaar kunt haken. Het enige wat je hoeft te doen, is de bovenste lus van het ene stokje door de onderste lus van het andere stokje halen. Trek dan beide lussen aan totdat ze vastzitten. De moeilijkere methode is iets ingewikkelder en vereist vier stokjes. Begin met het maken van een V-vorm met twee stokjes. Haak dan de bovenste lus van het ene stokje door de onderste lus van het andere stokje, net zoals bij de eenvoudige methode. Maar in plaats van beide lussen a

2. Hoe Haak je Stokjes Samen

Dit is een snelle en eenvoudige techniek die je kan gebruiken voor een verscheidenheid aan breiwerken.

3. Leren Haken: Samengehaakte Stokjes

Leren Haken: Samengehaakte Stokjes Het haken van stokjes is een eenvoudige manier om te leren haken. U kunt dit leren door een paar eenvoudige stappen te volgen. In deze handleiding laten we zien hoe u stokjes kunt samenhaakt. Om stokjes samen te haken, hebt u twee verschillende kleuren garen nodig. Begin met het aanbrengen van een slipknot op elk van de stokjes. Vervolgens breng je de achterste lus van het ene stokje over de voorste lus van het andere stokje. Haak dan door beide lussen met één haaknaald. Trek vervolgens het garen door de lus die zich nu op de haaknaald bevindt. Herhaal deze stappen totdat alle stokjes zijn gehaakt.

4. Hoe Haak je Stokjes Samen

Instructies voor het haken van stokjes: 1. Begin met het aanbrengen van een slipknot op de haaknaald. 2. Vervolgens haak je een ketting van losse steken (foundation chain). Zorg ervoor dat je ketting niet te strak of te los is. 3. Haak vervolgens de eerste rij lossse steken (single crochet stitches) in de bovenste lusjes van de foundation chain. Dit is je eerste rij. 4. Haak dan twee lossse steken in elke losse steek van de vorige rij (de tweede rij). Als je klaar bent met de tweede rij, zul je zien dat je twee keer zoveel steken hebt als in de eerste rij. 5. Herhaal stap 4 totdat je hebt bereikt de gewenste lengte/breedte van het haakwerk.

5. Hoe Haak je Stokjes Samen

“Hoe Haak je Stokjes Samen” Om stokjes samen te haken, heb je twee stokjes nodig. Haak eerst het ene uiteinde van het eerste stokje in het midden van het tweede stokje. Haak dan het andere uiteinde van het eerste stokje in hetzelfde gaatje als waar je bent begonnen. Trek vervolgens beide stokjes aan totdat ze strak zitten tegen elkaar.

6. Zusters Deken … Binnenkort!

Zusters Deken … Binnenkort! We zijn bijna klaar met het haken van onze zusters deken. Het is een groot project geweest, maar we hebben er hard aan gewerkt en we kunnen nu bijna niet wachten om hem af te maken. We hebben nog een paar steken te gaan, maar we zijn ervan overtuigd dat we dat snel zullen voltooien. We hebben al zo veel mooie dekens gemaakt, maar dit is echt iets speciaals. We hopen dat onze zusters net zo blij zullen zijn met het resultaat als wij!

7. Stokjes Samen Haken Haken door Marina Janssens

Het haken van deze vlindertjes is een leuke en eenvoudige manier om een kleurrijk accent toe te voegen aan een project. Door het losse cirkeltje en het dubbelstokje toe te voegen aan het patroon, krijg je een mooi en kleurrijk effect.

Plaats een reactie