Cadeautjes Haken (19+ Gratis Haakpatronen)

Als je eenmaal verslaafd bent aan haken ben je altijd op zoek naar je volgende haakproject. Omdat je voor jezelf al tal van sjaals, mutsen, pannenlappen en kussens hebt gehaakt is het tijd om een cadeautje te haken voor iemand anders. Wil je een cadeautje maken voor iemand anders dan kun je kiezen uit honderden patronen. We hebben er een aantal voor je verzameld zodat je er snel mee aan de slag kunt.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Cadeautjes Haken - Siem's Sleutelkoord - Haken - Tutorial - Nederlands

Ben je op zoek naar een lastminute cadeautje dan kun je iets kleins haken. Kies bijvoorbeeld voor een leuke baret, een vrolijke windvanger of vingerpoppetjes voor kinderen. We hebben ook een groot aantal patronen voor specifieke kraamcadeaus. Haak bijvoorbeeld een heerlijk zachte babydeken, een schattig jurkje of een paar slofjes en een mutsje. Wat je ook kiest, het is altijd leuk om een zelfgehaakt cadeau te ontvangen.

7+ Beste Cadeautjes

1. Cadeautjes Haken

2. Haakpatroon Brievenbus Liefde

Een gratis Nederlands haakpatroon van brievenbus liefde. Wil jij deze hartjes haken? Lees dan verder over het Haakpatroon Brievenbus Liefde .

3. Gehaakte Vierkante Onderzetters

4. Zeepzakjes (incl. patroon)

het leuke van vakantie vind ik behalve het relaxen en heerlijke samenzijn met mijn gezin, het zoeken naar leuke souvenirs. Dat mag grappig, …

5. Gratis patroon African Flower bal haken.

Zin om wat vrolijks te haken? Wat dacht je van deze African Flower kinder bal? Lekker vrolijk, zacht en met een belletje, dus leuk om in huis mee te spelen.

Plaats een reactie