Hoofdband Haken (17 Gratis Haakpatronen)

Als de dagen korter en kouder worden komen ook de wanten, sjaals en mutsen weer tevoorschijn. Mutsen zijn superhandig om jezelf warm te houden, maar ze kunnen je haar flink in de war brengen, bovendien zien ze er niet zo stijlvol en elegant uit. Wil je je haar in model houden, maar toch warme oren dan kun je een hoofdband haken. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Een Haarband Haken! Ook Voor Beginners!

Een haarband haken! Ook voor beginners!

In deze video laat ik zien hoe je een eenvoudige haarband haakt. Dit patroon is geschikt voor beginners! Het geschreven patroon … Lees alles

We hebben een aantal haakpatronen voor je verzameld zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Haak je eigen hoofdband met een mooie fijne winterkleur zoals bordeauxrood, okergeel, groen of zwart. Wil je de hoofdband nog wat mooier maken dan kun je er een twist in maken. Hoe je dat moet doen vind je terug in onze patronen. Haak je een haarband voor een kind of baby, dan kun je er ook een mooie strik op haken. 

7+ Hoofdband patronen

1. Haken: Hoofdband

Doe je hoofdband haken? Wil je je haar sluiten in een knot of juist op een vrije manier laten zien? Haken is het juiste antwoord! Je hebt verschillende soorten haken tegenover je, hieronder vind je de belangrijkste: Hoofdband haken: Deze haken zijn gemaakt van sterke katoenband. Ze zijn makkelijk te strijken en bieden goede grip. Haken met een potenlengte van ongeveer 20 cm zijn ideaal voor het sluiten van een knot. Knot haken: Dit type haken is gemaakt van dunne katoenlijnen. Ze beschermen je haar tegen wind en regen, maar ze kunnen ook moeilijk worden weggetrokken. Knot haken wordt gebruikt om naaldhakken of andere dunne randjes vast te leggen aan de onderzijde van het hoofdband. Potentiële sluiers kunnen hierdoor niet worden weggetrokken. Vrije manier haken:

2. Haken: Hoofdband

Haken: Hoofdband Wanneer je een hoofdband wil haken, is het belangrijk om na te denken over hoe je dit doet. Je kunt verschillende manieren bedenken om het haaksel op de juiste plek te plaatsen. Aan de hand van deze tips kan je zelfs een creatief schema ontwikkelen voor het haken van hoofdbands. – Haak met twee haaksnijden: Begin met één snijde en haak vervolgens met de andere snijde op dezelfde plek aan. Dit schema houdt in dat je elke snijd doorboort met het haaksnijdegeluid van de voorgaande snijd. Hierdoor ontstaat een soepele binding tussen de band en het haaksnijdegeluid. – Haak met één snijde: Snijd eerst de band in tweeën, dan draai je hem om naar beneden en haak vervolgens aan elke kant af. Hierdoor ontstaat er een soepele binding tussen het haaksnijdegeluid en het mater

3. Haakpatroon Gevlochten Hoofdband

De Braided Headband is een leuk en eenvoudig haakpatroon voor een headband. Het is gratis en gemakkelijk te volgen, zodat je snel aan de slag kunt gaan met haken. Haak jij ook graag? Probeer dan zeker dit haakpatroon uit en maak je eigen unieke headband!

4. Haakpatroon Hoofdband Met Twist

De Hoofdband met Twist is een leuk en eenvoudig haakpatroon voor een hoofdband. Het is gratis en gemakkelijk te volgen, zodat je snel aan de slag kunt gaan met haken. Wil jij ook zo’n mooie hoofdband maken? Probeer dan zeker dit haakpatroon uit en maak je eigen unieke hoofdband met een leuke twist!

5. Suzette Oorwarmer/haarband Met een Twist

Suzette Oorwarmer/haarband Met een Twist Wil je een oorwarmer of haarband met een twist? Dan is dit het blogartikel for you! Hier vind je verschillende oorwarmers en haarbands met een unieke twist. Zo ziet deze oorwarmers eruit als een jurk of rok, of kan deze op eigen houtje gemaakt worden. De haarband is dan weer gewoon om je hals te bungelen. Zoek je iets anders? Bekijk dan onze blog voor meer inspiratie.

6. Furry Hoofdband

te kleuren. Dus, wil jij het koude weer de baas zijn en tegelijkertijd fashionable voor de dag komen? Haak dan zeker deze furry hoofdband met het fijne Yarn and Colors Furry garen. Je zult versteld staan van hoe snel en makkelijk het is om je eigen warme en knuffelige hoofdband te maken. Probeer het vandaag nog uit en voel je comfortabel en stijlvol deze winter!

7. Super Makkelijke Haarband Haakpatroon!// Super Makkelijke Gehaakte Hoofdband!

Het is weer tijd voor een nieuw haakpatroon! Deze keer is het een eenvoudige haarband met een leuke twist. De haarband is gemakkelijk te haken en ziet er stijlvol en fashionable uit. Het patroon is gratis en in het Nederlands beschikbaar, dus je kunt snel aan de slag gaan met het maken van je eigen unieke haarband. Probeer het vandaag nog uit en voeg een leuke twist toe aan je wintergarderobe met deze haarband!

Plaats een reactie