Makkelijk Breipatroon Spencer Dames [Gratis download]

De spencer is weer helemaal terug van weggeweest en ook voor de dames een leuk en veelzijdig kledingstuk. Waar het vroeger een kledingstuk was voor opa’s kan nu iedereen een spencer dragen. Je draagt een spencer bijvoorbeeld over een mooie witte blouse zodat je een nonchalante stoere look krijgt. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Zomervestje/truitje Alma

Het mooie aan het maken van de spencer is dat je geen mouwen hoeft te breien. Veel mensen vinden het moeilijk om die te maken, maar bij de spencer is dat dus niet aan de orde. Je kunt een spencer maken door een rondbreinaald te gebruiken of door twee delen aan elkaar te breien. Kies je voor de rondbreinaald dan is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Kies je voor een te grote rondbreinaald dan sluit je breiwerk niet goed aan. Is je rondbreinaald te klein dan zullen de steken wat dichter op elkaar liggen, maar dat is voor het eindresultaat minder erg. 

7+ Beste Breipatroon spencer dames

1. Dames Spencers

2. Breipatroon Dames spencer

3. Dames Spencers

4. Dames Spencers

5. “Tropico” zomer truitje breien

Nou hier is dan het patroon van het zomertruitje, gemaakt met het garen Tropico van Lana Grossa. Ik heb gebruik gemaakt van een patroon van Lana Grossa, maar natuurlijk heb ik daar weer mijn eigen …

6. Dames Spencers

7. Damesvesten

Plaats een reactie