Makkelijk Breipatroon Baby Phildar [Basis tot gevorderd]

Phildar is een Frans merk dat sinds 1903 wol, garen, breipatronen en benodigdheden voor breien maakt. Ze zijn al jaren een begrip in de breiwereld en je kunt er nog steeds hele fijne producten kopen. Denk bijvoorbeeld aan garen dat niet kriebelt, maar ook aan breipatronen. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babyslofjes Breien (Nederlands)

Het bedrijf gaat met zijn tijd mee en levert trendy producten die bovendien van hoge kwaliteit zijn. 


Wil je een leuk kraamcadeau maken dan zit je hier op de juiste plek, we hebben de leukste breipatronen voor baby´s van Phildar hier voor je verzameld. De breipatronen zijn heel duidelijk waardoor het niet zo moeilijk is om een leuk kraamcadeau te maken. Kies voor een schattig rompertje, babysokjes, een truitje of een prachtige kraamdeken. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar zorg er wel voor dat je garen gebruikt dat geschikt is voor baby´s en dat je kledingstuk geen loshangende delen heeft die ingeslikt kunnen worden.

7+ Beste Breipatroon baby Phildar

1. Gratis breipatroon Phil Coton 3 baby vest

Baby vest breien – Dit snoezige vestje is ideaal voor de kleine. Makkelijke te sluiten met de knoopjes en leuk als uniek kraamcadeau. Kies je favoriete kleur en maak het vestje voor een jongen of een meisje. Benodigdheden: – Phildar Phil Coton 3 – Breinaalden nr. 2 en 3 – Markeerringen Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

2. Leer babykleertjes breien in 10 lessen.

Leer babykleertjes breien. Zelfs als je nog nooit hebt gebreid. Alle stappen staan duidelijk uitgelegd. Met mooie patronen van babykleertjes

3. Leer babykleertjes breien in 10 lessen.

Leer babykleertjes breien. Zelfs als je nog nooit hebt gebreid. Alle stappen staan duidelijk uitgelegd. Met mooie patronen van babykleertjes

4. Opera baby vestje breipatroon

Babyvestje breien? Met dit gratis breipatroon maak je hem eenvoudig zelf! Naar het breipatroon…

5. Breipatroon baby snood

6. Patroon baby voetenzak breien

Patroon baby voetenzak breien in wafelsteek. Formaat: 80×40 cm, te gebruiken in de maxi cosi of in de box. Het breipatroon van deze voetenzak bevat een beschrijving van de wafelsteek inclusief randen langs de zijkant. Natuurlijk staan de afmetingen beschreven en tips om netjes de knoopsgaten en de sleuven voor de gordels te maken, hoe je een mooie, afgewerkte rand aan de bovenkant breit en meer! Iedereen, echt iedereen die kan breien, kan deze voetenzak maken! Het patroon is heel gedetailleerd uitgeschreven. Wie wil nou puzzelen op een patroon? Bij dit patroon hoeft dat dus niet. Het patroon is voorzien van veel foto’s en tips. Materiaal Het voorbeeld is gebreid van 14 bollen Partner 6 van Phildar, kleur Givre. Kies in elk geval een licht garen dat geschikt is voor pennen 5-6 en brei met pennen 4. Het is bij dit patroon niet moeilijk, om aan de hand van een proeflapje uit te rekenen, hoeveel bollen je nodig hebt. Het breien van een proeflapje is ook zinvol om vertrouwd te raken met het ritme van de wafelsteek. Let op Als je het patroon bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar het patroon (pdf). Om verspreiding van het patroon te voorkomen, kun je het patroon één keer downloaden. Open de link alléén op een laptop of desktop, dan komt het patroon in de map downloads en kun je het later altijd terugvinden.

7. Gratis patroon babysokjes

Babysokjes breien – Deze babysokjes zijn heerlijk warm en zacht. Ze zijn fijn aan de voetjes van je kleintje of leuk om te geven als kraamcadeau. Natuurijk kun je zelf de kleur kiezen! Benodigdheden: – Phildar Super Baby (1 bol) – Breinaalden nr 2,5 Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

Plaats een reactie