Eenvoudig Breipatroon Baby Broekje [Tutorial]

Als kraamcadeau is het superleuk om zelfgebreide kleding te geven. Het is een manier waarop je kunt laten zien hoe blij je bent met de geboorte van het kindje. Je kunt heel wat verschillende kledingstukken breien als kraamcadeau, wat dacht je bijvoorbeeld van een baby broekje? Heel leuk in combinatie met een baby truitje of babysokjes. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

How to knit a baby Pants 0-3months (2021 detailed tutorial) #knittinghacks #knittingforbeginners

We hebben verschillende patronen voor baby broekjes voor je bij elkaar gebracht zodat je voldoende keuze hebt voor een mooi kraamcadeau. Kies voor een broekje dat lekker ruim zit. Liever wat te groot dan te klein, want baby’s groeien er binnen no-time weer uit. Om wat speling te geven kun je kiezen voor een elastische boord of een boord met een touwtje erin zodat de ouders het broekje mooi passend kunnen maken. 

Voor de wintermaanden kun je bovendien kiezen voor een broekje met dichte pijpen. Op die manier hoeven de ouders niet om de paar minuten achter de sokjes van de baby aan. 

7+ Beste Breipatroon baby broekje

1. Breipatroon Broek

2. Phildar baby broekje met bretels breien (200, m34)

Phildar baby broekje met bretels breien. Met het breipakket ontvangt u het garen incl. breipatroon. Het wordt gemaakt op breinaalden 2.5/3/4mm.  model kunt u terug vinden in Phildarboek Nr 200.

3. Baby broekje zelf maken met de naaimachine. Gratis naaipatroon

een baby broekje zelf maken voor beginners. Wij maakten een handleiding met foto´s en schreven uitgebreid hoe je een broekje kan maken

4. Breipatroon Broekje voor baby

5. Breipatroon Broekje

6. Patroon babybroekje breien

Een heerlijk comfortabel, warm en zacht setje voor je baby.

7. Breipatroon baby broekje

Plaats een reactie