Gratis Breipatroon Phildar Baby Gratis [Tutorial]

Phildar is een Frans merk dat al sinds 1903 prachtige tijdloze breipatronen en garen maakt. Bij het bedrijf kun je mooie garens en wol kopen, maar ook benodigdheden zoals breinaalden. Naast mooie breipatronen voor volwassenen en kinderen maken ze ook gratis breipatronen voor baby kleding. We hebben de mooiste patronen hier voor je verzameld. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babyvestje met stippen breien

Kies bijvoorbeeld een schattig vestje, een leuk mutsje of comfortabel truitje. Veel van de gratis patronen van Phildar zijn te maken met de tricotsteek. Deze manier van breien is lekker licht, luchtig en bovendien elastisch zodat het extra lekker zit. Houd er bij het maken van babykleertjes bovendien altijd rekening mee dat er geen losse naadjes of knoopjes aan zitten. Die kunnen een gevaar vormen voor de baby.

Phildar verwerkt in zijn breipatronen ook regelmatig mooie patroontjes zoals bolletjes, kabels en crochet. Verwerk je die patronen in babykleding dan creëer je echt iets unieks. Het is een mooi cadeau voor een pasgeboren baby.

7+ Beste Breipatroon Phildar baby gratis

1. Gratis breipatroon Phil Coton 3 baby vest

Baby vest breien – Dit snoezige vestje is ideaal voor de kleine. Makkelijke te sluiten met de knoopjes en leuk als uniek kraamcadeau. Kies je favoriete kleur en maak het vestje voor een jongen of een meisje. Benodigdheden: – Phildar Phil Coton 3 – Breinaalden nr. 2 en 3 – Markeerringen Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

2. Opera baby vestje breipatroon

Babyvestje breien? Met dit gratis breipatroon maak je hem eenvoudig zelf! Naar het breipatroon…

3. Gratis Breipatroon Phildar Ajour kindervestje

Een beeldig vestje voor grote en kleine meisjes met een fijn ajour motiefje. Met een uitgebreide beschrijving en een telpatroon is het een goed te volgen breipatroon. Nodig: Phildar Partner 3,5 Blauw-Lagon (0022) aantal bollen: 5-6-7-9-12 (voor 2, 4, 6, 8/10 of 12/14 jaar) (Rond)breinaalden 2,5 en 3 mm, stekenmarkeerders, haaknaald 3 mm en 5 à 6 knopen 23 mm. Leg het gratis patroon in je winkelmandje, loop zonder betalen door het afrekenproces. Als je geen account hebt, maak eerst een account aan. Je vindt al jouw gratis patronen in je account onder het tabje: ‘mijn downloads’, openen gaat met Adobe reader. Ook voor het bijbehorende garen staan we je graag tot dienst, want daar eten wij boterhammen van. Wij hebben er met veel liefde aan gewerkt, heel veel handwerkplezier!

4. Breipatroon baby snood

5. Opera baby vestje breipatroon

Babyvestje breien? Met dit gratis breipatroon maak je hem eenvoudig zelf! Naar het breipatroon…

6. Opera baby vestje breipatroon

Babyvestje breien? Met dit gratis breipatroon maak je hem eenvoudig zelf! Naar het breipatroon…

7. Gratis Breipatroon Trui

Plaats een reactie