Breipatroon Babyvestje Met Capuchon [Gratis download]

Is er in je omgeving een babytje geboren dan is het traditie om een cadeau te geven als je op kraamvisite gaat. Je kunt natuurlijk iets kopen in de winkel, maar het is veel leuker om zelf een cadeau te maken. Kies bijvoorbeeld voor een babyvestje met capuchon, die ziet er superschattig uit en houdt de pasgeboren baby ook nog eens heerlijk warm. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babyjasje breien patroon voor 4 maten

De eerste paar weken kunnen babytjes hun eigen lichaamstemperatuur nog niet reguleren. Het is dan ook heel belangrijk dat de ouders zorgen dat het babytje warm blijft. Dat kan met behulp van een mutsje, maar ook met een babyvestje met capuchon. Wil je zelf aan de slag met zo´n vestje dan is het belangrijk dat je kiest voor garen dat de huid niet irriteert, goed isoleert en ook nog eens goed ademt. Natuurlijke materialen zijn hiervoor het beste. Kies bijvoorbeeld voor alpacawol, katoen of een mix van deze garen met synthetische garen. 

7+ Beste Breipatroon babyvestje met capuchon

1. Grijs gehaakt babyvestje met capuchon

2. Haakpatroon Babyvestje met capuchon

Haakpatroon Babyvestje met capuchon – Haak dit leuke vestje voor je eigen dreumes of maak er een ander kleintje (en mama) blij mee! Dit gehaakte vestje van Rico Baby Classic is heerlijk warm en soepel en heeft een speelse overslag en capuchon. Het vestje wordt gehaakt met een zandsteek en is geschikt voor de maten 62 (74 – 86). Kies jouw favoriete kleuren en voeg zo’n leuk zelfgemaakt item toe aan de garderobe van jouw oogappel! Benodigdheden: – 3 bollen (4 bollen – 4 bollen) Rico baby Classic dk kleur 31 – 1 bol Rico Essentials Big kleur 26/ 1 bol Rico Essentials Big kleur 35 – Haaknaald 5 en 4,5 mm – 2 x 2 Rico knopen hout 20 mm Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

3. Breipatroon Baby vest

4. Gratis Breipatroon Vest met capuchon

5. Breipatroon Baby vest

6. Breipatroon Vest met capuchon voor baby

7. Breipatroon Baby vest met capuchon

Plaats een reactie