Eenvoudig Breipatroon Trui Baby [Video]

Als er een baby’tje op komst is kun je zelf een kraamgeschenk maken. Het is superleuk om zelf een baby truitje te breien voor de pasgeborene. Je kunt bovendien zelf de kleur kiezen. Ga bijvoorbeeld voor traditioneel babyroze of babyblauw of kies een ander vrolijk kleurtje om het baby’tje welkom te heten in de wereld. Wil je echt iets unieks dan kun je zelfs de naam en geboortedatum van de baby verwerken in het ontwerp.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babytruitje Breien met Raglanmouw // Complete Tutorial (gratis patroon!)

Zorg er bij het maken van een trui voor een baby voor dat je garen gebruikt dat lekker zit en goed ademt. De babyhuid is heel gevoelig, het is dan ook belangrijk om zachte natuurlijke garen te gebruiken zoals merinowol of katoen. Merinowol is heel zacht dankzij de fijne luchtige structuur. Het is ideaal om een truitje te maken voor in de winter. Een andere optie is Alpaca wol dat niet alleen zacht, maar ook hypoallergeen is. Beide wolsoorten zijn redelijk warm.

Als het kindje geboren is in de zomer kun je beter kiezen voor 100% katoen. Dit materiaal is zacht en anti-allergisch waardoor het ideaal is voor baby´s. Er zijn bovendien ook speciale babygaren op de markt die gemaakt zijn van synthetische materialen.

7+ Beste Breipatroon trui baby

1. Breipatroon Baby trui

2. Breipatroon Baby trui

3. Breipatroon Trui

4. Gratis Breipatroon trui

5. Breipatroon Baby trui

6. Gratis Breipatroon Trui

7. Babytruitje breien

De koude dagen komen er weer aan! Je wilt natuurlijk dat je baby het lekker warm heeft, maar er ook hip uit ziet! Breien is tegenwoordig helemaal in, dus brei gewoon je eigen babytruitjes! Ondersta

Plaats een reactie