Makkelijk Breipatroon Telegraaf Vrouw [Stap voor Stap]

De Telegraaf is een van de meest bekende kranten van Nederland die vooral bekend staat om zijn sensatieverhalen. In de column Vrouw vind je naast artikelen voor vrouwen ook superleuke breipatronen. Regelmatig vind je hier een breipatroon voor een mooi modieus kledingstuk. De breipatronen bieden je de kans om een uniek kledingstuk te maken dat perfect past in het huidige modebeeld. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Wilders: 'Dat zou grootste schande zijn uit politieke decennia' | #Shorts

Van damestruien tot rompertjes voor baby´s, alles komt voorbij. Er worden ook regelmatig kledingstukken met bijzondere patronen gedeeld. Dankzij de breipatronen uit de Telegraaf kun je bijvoorbeeld leren ajour breien. Dit is een manier van breien waarmee je een motief van gaatjes in het breiwerk maakt. Het is een manier van breien die ideaal is voor het maken van luchtige kleding zoals een zomers vest of lentetrui. Bekijk de breipatronen hier. 

7+ Beste Breipatroon Telegraaf Vrouw

1. Muts breien met Dipinto Lang Yarns en gratis patroon

Muts breien met Dipinto Lang Yarns en gratis patroon Brei deze mooie muts, bijpassend bij de mooie poncho met stoere franjes uit het artikel ‘Wat brei je me nou? Wollige mode…….. Heel Holland breit’. Dit artikel is terug te vinden in de zaterdag bijlage VROUW van 23 september in de telegraaf. De muts wordt gebreid op breinaalden nummer 2,5 en 3 met het heerlijke garen Dipinto van Lang Yarns. Een gemêleerd verloop garen van wol met acryl. Zo blijft je muts mooi van kleur en in vorm. Ontvang het download patroon gratis bij je bestelling als kennismakingscadeautje van Lang Yarns.  Na betaling ontvang je een mail met de link voor dit patroon, zodat je het zelf op je pc kunt downloaden en eventueel kunt uitprinten. Een geprinte versie ontvangen is niet mogelijk.

2. Gratis Phildar breipatronen in de VROUW

In deze blog vind je een overzicht van de gratis Phildar breipatronen die je dit weekend gratis in VROUW magazine (Telegraaf) vindt. Hoe leuk!

3. Poncho breien met Dipinto Lang Yarns en gratis patroon

Poncho breien met Dipinto Lang Yarns en gratis patroon Deze poncho gaat nooit meer uit! Hij past bij alle kledingstukken en de stoere franjes aan de onderkant geven ’m een hippie touch. Zo schreef Kim Querfurth in het artikel ‘Wat brei je me nou? Wollige mode…….. Heel Holland breit’. Dit artikel is terug te vinden in de zaterdag bijlage VROUW van 23 september in de telegraaf. De poncho wordt gebreid op breinaalden nummer 2,5 en 3 met het heerlijke garen Dipinto van Lang Yarns. Een gemêleerd verloop garen van wol met acryl. Zo blijft de poncho mooi van kleur en in vorm. Ontvang het download patroon gratis bij je bestelling als kennismakingscadeautje van Lang Yarns.  Na betaling ontvang je een mail met de link voor dit patroon, zodat je het zelf op je pc kunt downloaden en eventueel kunt uitprinten. Een geprinte versie ontvangen is niet mogelijk.

4. Breipakketten & haakpakketten voor de herfst en winter

Plaats een reactie