Makkelijk Breipatroon Hondentrui [Video]

Als je bang bent dat je hond het in de winter koud heeft dan kun je ervoor kiezen om een hondentrui te breien. Hierdoor heeft je hond het niet alleen warmer, het ziet er ook nog eens superleuk uit. 

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

How to Knit a Dog Sweater with Marly Bird | Knitting Tutorial | Part 1

Het spreekt vanzelf dat je voor een hondentrui een ander patroon nodig hebt dan voor een gewone trui. Daarom hebben we er hier een paar voor jou verzameld. Kies voor een effen kleurtje of juist een leuk patroontje. Ook leuk is het om naast een hondentrui ook een trui met hetzelfde motief voor jezelf en de rest van het gezin te breien. Superleuk voor de volgende kerstkaart. 

Houd er bij het breien van de hondentrui wel rekening mee dat de trui niet te strak zit. Het is daarbij het beste om te kiezen voor natuurlijk garen dat goed ademt. 

16+ Beste Breipatroon hondentrui

1. Knit Dog Sweater Free Knitting Patterns

Knit Dog Sweater Free Knitting Patterns

2. Breipatroon Sjaal: Fiona met kantpatroon

✓ Breipatroon Sjaal: Fiona kantpatroon – Luxe gratis breipatronen voor sjaals. Alle stappen handig uitgelegd voor de beginnende tot gevorderde breier!

3. Patroon ster breien, een gratis telpatroon van Breimeisje

Als je een ster wilt breien en voor het ontwerp ruitjespapier gebruikt, dan ziet jouw breipatroon er anders uit dan jouw breiwerk. Hoe kan dat?

4. How to Knit a Sweater for a Dog (with Pictures)

If your dog is chilly on its daily walks, knit your canine companion a sweater! Since you’ll want a sweater that fits your dog without being too loose or tight, measure the length and girth of your dog. Determine if you should knit a…

5. Manteau en tricot pour mini chien

Pilou petit croisé Yorkshire, Chihuahua, Papillon, pourra se promener bien au chaud avec son manteau sur mesure tricoté en côtes anglaises et point mousse. L’idée, plutôt qu’un pull, es…

6. Gratis breipatroon voor Nakia’s sjaal uit “Black Panther”

Ga nu Nakia’s sjaal breien uit “Black Panther”. Het breipatroon voor deze sjaal is gratis verkrijgbaar via Ravelry! Lees snel verder voor de link naar het hele breipatroon van Nakia’s sjaa.

7. Muts voor jou en een trui voor je hond om zelf te haken

Ik kwam dit patroon tegen helaas in het Engels, dus je zult zelf moeten gaan vertalen. Er zijn diverse site’s te vinden waar je haakterm…

8. Breipatroon hondentrui lekker warm zelf breien een hondentrui

Wat een hondenweer vandaag en daarom een breipatroon voor een lekkere warme hondentrui. In de regen heb je hier niets aan dan krijgt het arm…

Plaats een reactie