Gratis Breipatroon Barbie Pop [Beginnersuitleg!]

Veel kinderen, en dan met name meiden, zijn dol op Barbie. Ondanks dat de pop al in de jaren 60 op de markt is gekomen is ze nog steeds mateloos populair. Door de jaren heen is ze wel een beetje veranderd. Ze heeft een nieuw kapsel gekregen en groeit mee met de trends van het moment. Dat is misschien ook wel de reden dat kinderen van nu nog steeds uren met Barbie kunnen spelen.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Laarsje Gonnie en Gijsje haken rechtshandig

Het is dan ook heel leuk om een kind een breiwerk met daarop een Barbie pop cadeau te doen. Je kunt kiezen voor een leuk kussentje, een deken, een muts of een trui, de mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben een aantal patronen verzameld zodat je zelf thuis aan de slag kunt met het maken van dit mooie cadeau.

13+ Beste Breipatroon Barbie pop

1. Barbie Doll Pleated Skirt pattern by Carolyn Crompton

Pattern is also lovely with school girls, then making a 70’s style retro skirt. Can be modified to be worked in the round.

2. Breipatroon poppenkleertjes

Breipatroon poppenkleertjes – Schattige nachtkleding voor uw pop

3. barbie jurkjes: breien en haken.

barbie kleding haken of breien. jurkje tasje stola hoed

4. Strandpakje Gebreid op na

Download Barbie patronen – Breien met plezier

5. Lekker warme wikkeldeken voor pop

Zijn jullie ook zo kritisch op je eigen werk? Dit wikkeldekentje maakte ik al meer dan een jaar geleden. Maar toen hij bijna klaar was heb ik hem in de mand met bollen wol gesmeten, omdat ik niet t…

6. Colsjaal + Baret/Muts voor Barbie (patroon)

Een aantal patroontjes voor barbie heb ik al met jullie gedeeld, vandaag tot nu toe de laatste. Maar wie weet, begin ik er ooit weer ’s aan. Patroon Colsjaal 1. 80 losse, met een halve vaste een cirkel maken (naar wens kun je een slag erin maken, zoals je wel meer met colsjaals ziet) 2. 3 losse + 79 stokjes 3. 80 vaste Patroon Baret/Muts 1. MR met 9 v (9) 2. 2 v in elke v (18) 3. 1 v, 2 v (27) 4. 27 v (27) 5. 1 v, 1 v, 2 v (36) 6. 2 l (= 1e hs), hs in achterste lus (36) 7. 36 hs (36) 8. 1 v, 2 samenhaken (24) 9. 1 v, 2 samenhaken (16) afhechten Beide patronen zijn gehaakt met Catania en haaknaald 2.5. Graag eerlijk omgaan met de patronen. En mocht je er fouten in vinden, dan vind ik het fijn dat je het even meld. Creatieve groetjes, juf Leej

Plaats een reactie