Breipatroon Kindervest [Brei inspiratie]

Kinderen kunnen het ene moment lekker rustig zitten kleuren en het andere moment doen ze tikkertje in de tuin. Dit zorgt ervoor dat ze het dan weer koud en dan weer warm hebben. Een kindervest dat ze makkelijk aan en uit kunnen trekken is dan ook de ideale oplossing. We hebben een aantal breipatronen voor een kindervest voor je verzameld zodat je zelf zo´n handig en bovendien leuk vest kunt breien.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Child cardigan with Popcorn Bobbles. Video tutorial. Lily Cardigan by SeventhSedge. Size 3-4 years.

Om ervoor te zorgen dat je zoon of dochter het vest ook graag draagt, is het belangrijk om garen te gebruiken dat niet kriebelt. Kies hiervoor bijvoorbeeld alpacawol. Past dat niet helemaal binnen je budget dan kun je kunnen kiezen voor een combinatie van synthetische materialen en alpacawol. 

7+ Beste Breipatroon kindervest

1. Breipatroon Kindervest

2. Baseballvest breien maat 110-116

Een nieuw schooljaar is begonnen en ook alle sportverenigingen zijn weer open. Hoe leuk is het dan om een baseballvest te breien voor je (klein)kind. Natuurlijk in zijn of haar favoriete kleuren of in de kleuren van je favoriete club. Of brei een hele set als kraamcadeau ❤️ Een baseballvest is geschikt voor jongens en… Lees verder Baseballvest breien ⚾ voor kinderen van 0 tot 8 jaar

3. Stoer kindervest

4. Kinderkleding patronen

5. Bernadette 2

Hoi allemaal ! De bernadette trui is een super succes ! Het gratis patroon met de raglan staat op mijn blog HIER . Velen onder jullie bre…

6. Gratis breipatroon Aviso kindervest

Kindervest breien – Dit kindervestje is hip, trendy en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Het patroon breit heerlijk weg, dus leuk voor de dreumes of als cadeau. Benodigdheden: – Phildar Aviso – Breinaalden nr. 5 en 4 – Markeerringen – Stekenhouders Let op: na het afronden van je bestelling en voldoen van de betaling (indien van toepassing), is dit downloadpatroon beschikbaar in jouw Wolplein-account. Je vindt het patroon, nadat je bent ingelogd, terug onder het kopje ‘Mijn digitale artikelen’.

7. Akelei

Plaats een reactie