Breipatroon Baby Born Kleertjes [Basis tot gevorderd]

Baby Born is een kinderpop die in 1991 op de markt werd gebracht door Zapf Creations. De pop is sindsdien al meer dan 24 miljoen keer verkocht waardoor de pop het populairste product van Zapf is.

Dit patroon opslaan? Voer hieronder je e-mail en we sturen het patroon gratis naar je mailbox!

Babyjasje breien patroon voor 4 maten

De Baby Born pop is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Als je de pop koopt zitten er kleertjes en accessoires bij zoals een drinkfles, haarborstel, haarclips en haarstrengen. Bovendien hebben de meeste poppen een bepaalde levensechte functies zodat het nog leuker is om met de pop te spelen.

Wil je naast de meegeleverde kleertjes ook nog andere kleertjes dan kun je de breipatronen gebruiken die we hier voor je verzameld hebben. Met de patronen kun je zelf kleurrijke schattige Baby Born kleertjes breien. Maak bijvoorbeeld een rokje, rompertje of broekpakje in de kleuren van jouw voorkeur. 

7+ Beste Breipatroon Baby Born kleertjes

1. Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes

Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes. Hou je van breien of haken of naaien en vind je het leuk om zelf poppenkleertjes te maken, dan

2. Baby born kledingsetje

3. poppenkleertjes breien voor baby born

Poppenkleertjes breien voor Baby born – Brei een prachtig Babypop setje

4. poppenkleertjes breien voor baby born

Poppenkleertjes breien voor Baby born – Brei een prachtig Babypop setje

5. leuke slofje voor baby born gratis patroon

6. BABY BORN

BABY BORN EEB LIEF ZOMER SETJE 2 DELIG

7. Reiswiegje voor Baby Born

Een tijdje terug vroeg ik inspiratie over wat ik zelf kan maken voor de Baby Born pop die mijn dochter voor haar verjaardag heeft gekregen. Ik had het toen al over een reiswiegje zodat ze zelf haar…

Plaats een reactie